Trouwringen verdwijnen in de lucht net voor ceremonie

15 juli 2023 om 13:03 • Aangepast 1 augustus 2023 om 02:01
nl
Nemen jullie elkaar tot wettige echtgenote? Ja! Maar wel zonder trouwringen, die zijn namelijk weggevlogen. Dat gebeurde bij de trouwerij van Caroline Lamers en Marijke de Veer gisteren in Mill. Een ballon met daarin de gouden huwelijksringen vloog de lucht in. Trouwambtenaar en acteur Dirk Zeelenberg deelt het tragische, maar toch ietwat komische, voorgeval op Instagram.
Profielfoto van Rik Claessen
Geschreven door

"Lieve mensen, de trouwringen zijn de lucht in gevlogen", opent de trouwambtenaar zijn video op Instagram. Boven het achtergrondgeluid van het trouwfeest dat aan de gang is, komen de pasgetrouwden aan het woord en vertellen ze over de ongelukkige gebeurtenis.

"Kinderen in tranen, die waren helemaal overstuur."

"De kinderen zouden de ballon met de trouwringen kapot prikken, maar voordat het moment aanbrak, vloog het gewichtje van de ballonnen af en gingen de ballonnen de lucht in", vertelt Caroline de Veer-Lamers. "Kinderen in tranen, die waren helemaal overstuur."

"Wij gaan er toch een mooi feestje van maken!"

De trouwringen mogen dan weg zijn, de feestelijke stemming bij Kasteel Tongelaar in Mill is niet weggevlogen. "Wij gaan er toch een mooi feestje van maken!", lacht Caroline. "Maar mochten jullie de ringen tegenkomen, dan zouden we ze heel graag terug willen."

Het gaat om twee gouden ringen en een zilveren, roze meisjesring. "Volgens mij is die de kant van het Nijmeegse opgegaan", speculeert Marijke. "We gaan er een mooi feestje van maken. Scherven brengen geluk", voegt Zeelenberg er nog aan toe. Het bruidspaar roept mensen op om uit te kijken naar de ballonnen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.