Gouden ring gevonden in Best, Danny zoekt al een half jaar naar eigenaar

16 juli 2023 om 16:00 • Aangepast 2 augustus 2023 om 02:04
nl
Wie is zijn gouden ring kwijt? Met die vraag zit Danny al meer dan een half jaar. Afgelopen december vond hij een ring bij een speeltuintje in Best, maar de eigenaar heeft hij tot nu toe niet kunnen vinden.
Profielfoto van Suzan van Loenen
Geschreven door

Op Tweede Kerstdag liep Danny samen met zijn vriendin langs het speeltuintje tussen de Professor R. Regoutstraat en de Loek Verstrijdenstraat in Best. Ze lieten in de schemer de hond uit, toen zijn vriendin plots iets zag glinsteren in het gras.

"We zagen gelijk dat het geen speelgoed was."

Het bleek een gouden ring met diamantjes. De binnenkant van de ring heeft een inscriptie met een trouwdatum en initialen. "We zagen gelijk dat het geen speelgoed was", vertelt Danny. "Daarom namen we de ring mee naar huis."

Hij plaatste direct een bericht op Facebook. Danny: "Ik kreeg al snel meerdere reacties van mensen die een ring verloren hebben en dachten dat het hun ring was." Hij checkte bij iedereen die hem een bericht stuurde de inscriptie. Maar een match? Die vond hij tot nu toe niet.

"Als ik de eigenaar nu niet vind, dan laat ik het los."

Danny heeft de ring inmiddels meer dan een half jaar in huis. Daarom probeert hij deze week nog één keer om de eigenaar te vinden met een bericht op Facebook. "Deze keer heb ik ook een foto van de ring gedeeld. Maar de inscriptie heb ik vervaagd, zodat ik bij een reactie nog steeds kan controleren of de ring ook echt van iemand is."

Ook deze keer levert het bericht helaas weinig op. Daarom zit er voor hem nog maar een ding op. Danny: "Als ik de eigenaar nu niet vind, dan breng ik de ring naar de gemeente en laat ik het los."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!