Het zomerweer is eind deze week weer helemaal terug

7 augustus 2023 om 09:00 • Aangepast 15 augustus 2023 om 02:07
nl
Goed nieuws voor wie uitkijkt naar droger, zonniger en warmer weer. Deze week is het zover. Niet dat we richting tropische temperaturen gaan, maar 25 graden halen we zeker. Al moeten we nog wel een paar dagen geduld hebben.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Na de regen die vorige week over ons werd uitgestort, wordt het deze week steeds beter weer, vertelde Rico Schröder van Weerplaza maandagochtend in het radioprogramma 'WAKKER!' op Omroep Brabant.

"Deze week krijgen we beter weer, maar deze maandag nog niet."

"Maar deze maandag nog niet. We hebben 's ochtends nog te maken met vrij veel bewolking en af en toe wat lichte regen en motregen. Dit alles trekt geleidelijk naar het zuidoosten weg en vanuit het noordwesten komen dan opklaringen opzetten. 's Middags wordt het uiteindelijk droog. De zon breekt dan door en het wordt 18 of 19 graden. Dan ziet het er allemaal prima uit."

Maandagavond is het, op een enkele bui na, droog. Ook komende nacht is dit zo en daalt de temperatuur naar 12 graden.

"Dinsdag hebben we de laatste storing van deze week, hoor!"

"Dinsdag beginnen we de dag droog, maar zien we vanuit het westen geleidelijk de bewolking weer toenemen. Dinsdagavond krijgen we af en toe te maken met regen, maar dat is wel de laatste storing van deze week, hoor! Vanaf woensdag schakelen we over naar een droger, zonniger en warmer weertype. Woensdag wordt het maximaal 22 graden, maar donderdag en vrijdag zijn temperaturen van 25 of 26 graden mogelijk. Dan is de zomer helemaal terug."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!