Video

Gewapende overvallers dringen appartement binnen, flatbewoner verjaagt hen

19 augustus 2023 om 09:06 • Aangepast 29 augustus 2023 om 02:01
nl
Een 60-jarige bewoner van een appartementencomplex aan de Hasseltstraat in Tilburg is zaterdagochtend overvallen. Hij deed rond zes uur 's ochtends de deur van zijn appartement open toen er werd aangebeld. Vervolgens drongen twee mannen zijn appartement binnen.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De mannen wilden drugs hebben. Ze bedreigden de bewoner met een vuurwapen en sloegen hem daarmee op het hoofd. De bewoner liep hierbij een hoofdwond op.

Bemoeien
Toen andere bewoners van het appartementencomplex wakker werden van het lawaai en een van hen zich met de situatie bemoeide, sloegen de daders op de vlucht.

Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht om zijn verwondingen te laten verzorgen.

Buit
De daders worden tussen de 20 en 25 jaar oud geschat en droegen op het moment van de overval donkere kleren. Of ze daadwerkelijk iets hebben buitgemaakt, is niet bekendgemaakt.

De melding van de overval aan de Hasseltstraat in Tilburg kwam rond zes uur zaterdagochtend binnen (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
De melding van de overval aan de Hasseltstraat in Tilburg kwam rond zes uur zaterdagochtend binnen (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!