Video

Bekende geluidsman Do Broeders (40) overlijdt na ongeluk met zijn scooter

24 augustus 2023 om 13:41 • Aangepast 30 augustus 2023 om 02:01
nl
De 40-jarige Do Broeders uit Raamsdonksveer is donderdagochtend overleden na een ongeluk met zijn scooter. Hij werkte als geluidsman met artiesten als Mart Hoogkamer en volkszanger Lorenzo Nieuwenhuijsen. Hij reed op zijn scooter bij de kruising van de Wielstraat met het Halve Zolenpad in Raamsdonk toen hij in botsing kwam met een busje.
Profielfoto van Ista van Galen
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond tien voor negen. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen naar de plek van het ongeluk. Het kruispunt werd afgezet. Do werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Daar is hij aan zijn verwondingen overleden.

De bestuurder van het busje is niet gewond geraakt. De politie onderzoekt nog wat er precies is gebeurd.

'Wachten op afscheid'
Op social media stromen de reacties op het overlijden van Do binnen. Hij werkte als geluidsman met artiesten. Veel vrienden en mensen die met hem hebben gewerkt laten weten hoe erg ze het nieuws vinden. "Ik zal je missen maatje", schrijft Mart Hoogkamer bijvoorbeeld.

Do laat zijn vrouw en drie kinderen achter. Een van de nabestaanden schrijft op Facebook: "Tot onze grote verbijstering kwam vanochtend het nieuws dat Do een scooterongeluk heeft gehad. Enkele uren later kwam het verdrietige nieuws dat ze hem niet hebben kunnen redden. Onze grote vriend is er niet meer. Ik zit nu met de nabestaanden in het ziekenhuis en wachten tot we afscheid mogen nemen."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!