Liveblog

112-nieuws: fietser zwaargewond in Gilze • koperdieven betrapt

29 augustus 2023 om 11:04 • Aangepast 8 september 2023 om 02:04
nl
In dit liveblog hielden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

22.39

Meisje (12) vermist

Een 12-jarige meisje wordt vermist in Tilburg. Ze is voor het laatst gezien in de omgeving van het Albert Heijn-filiaal aan de Jan Heijnstraat. Volgens de politie is ze te voet weg.

16.44

Hulpdiensten bij zwembad

Bij het Golfbad in Oss zijn veel hulpdiensten aanwezig. Onder meer een ambulance, traumahelikopter en de politie werden opgeroepen. Volgens een melding zou het gaan om een reanimatie. Wat er precies aan de hand is, is niet bekend.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
14.04

Man overleden na ongeluk in Hulsel

Een 19-jarige man uit Bladel is vandaag overleden nadat hij afgelopen nacht met zijn auto tegen een boom botste op de Bladelsedijk in Hulsel. De man werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie laat vanmiddag weten dat hij overleden is. Bij het ongeluk was niemand anders betrokken.

LEES OOK: Man (19) overleden na ernstig ongeluk in Hulsel

12.19

Kleine brand in huis

In een huis in de Antilopelaan in Helmond heeft rond het middaguur een kleine brand gewoed. De brand zou bij de cv-ketel zijn ontstaan. De bewoonster en haar hond konden op tijd naar buiten. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
Foto: Harrie Grijseels/SQ Vision
12.03

Elektrische auto ramt gevel restaurant

Een elektrische auto is vanmorgen tegen de gevel van restaurant Anders van Smaak in Bergeijk gereden. Het ongeluk gebeurde toen de bestuurster te veel gas gaf. De vrouw raakte lichtgewond. De auto raakte zwaar beschadigd.

Foto: Rico Vogels/SQ Vision
Foto: Rico Vogels/SQ Vision
11.18

Koperdieven betrapt

Twee koperdieven zijn gistermiddag op heterdaad betrapt in Tilburg. Op camerabeelden was te zien hoe twee dieven koperdraden stalen. Agenten die naar de Goirkekanaaldijk gingen, zagen de dieven daar niet meer. Later zagen ze de dieven in een auto op de Hasseltrotonde rijden. De 53-jarige man en 40-jarige vrouw uit Tilburg zijn opgepakt.

11.02

Fietser zwaargewond

Een fietser is vanmorgen rond kwart voor tien zwaargewond geraakt op het Steenakkerplein in Gilze. De fietser botste met een auto en viel hierdoor. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er was een traumahelikopter opgeroepen, maar die is niet geland.

Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
Foto: Jeroen Stuve/SQ Vision
11.01

Fietser mishandeld na botsing

Een ruzie na een botsing tussen een fietser en auto is gisteravond in Tilburg uitgemond in een mishandeling. De 50-jarige fietser botste op de Korvelseweg met een inparkerende auto. Na de botsing ontstond er ruzie. De 21-jarige automobilist en de bijrijder mishandelden de fietser. Omstanders grepen in en wisten erger te voorkomen. De automobilist is aangehouden. Hij ging ervandoor nadat hij al geboeid was, maar in het Stadspark kon hij worden achterhaald.

09.03

Stomdronken achter het stuur

Een stomdronken vrouw heeft gisteravond rond kwart voor tien een ongeluk veroorzaakt in Waalwijk. Dit gebeurde op de kruising van de Wethouder Smoldersstraat met de Burgemeester Smeelelaan. Bij het ongeluk waren twee auto’s betrokken. De 55-jarige vrouw had vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Haar rijbewijs is afgepakt.

08.22

Ongeluk op A2

Op de snelweg A2 bij knooppunt De Hogt zijn vanmorgen meerdere voertuigen betrokken bij een ongeval. Het verkeer richting Eindhoven moet over één rijstrook. De vertraging is ruim een half uur.

07.52

Lachgascilinders gedumpt

In de bosjes langs de Akkerlaan in Waalwijk zijn gisteren achttien lege lachgascilinders gevonden. "Leuk feestje gehad? Maar wel alles gedumpt, lachen zeg", schrijft de politie Waalwijk op Facebook.

De gedumpte lachgascilinders (foto: politie Waalwijk/Facebook).
De gedumpte lachgascilinders (foto: politie Waalwijk/Facebook).
07.32

Ongeluk bij Batadorp

De linkerrijstrook van de snelweg A2 van Maastricht richting Eindhoven is sinds kwart over zeven vanochtend afgesloten bij knooppunt Batadorp na een ongeluk. De afsluiting leidde rond halfacht tot een zes kilometer lange file vanaf Valkenswaard, goed voor drie kwartier vertraging. Verkeer krijgt het advies de rechter parallelrijbaan te nemen.

06.50

Kapotte vrachtwagen op A2

De rechterrijstrook van de snelweg A2 van Utrecht richting Den Bosch is rond halfzeven vanochtend afgesloten bij knooppunt Empel. Daar staat een kapotte vrachtwagen. De afsluiting leidde rond halfacht 's ochtends tot een vijftien kilometer lange file vanaf Waardenburg, goed voor twintig minuten vetraging.

05.07

Auto crasht in Hulsel

Een automobilist is afgelopen nacht gewond geraakt op de Bladelsedijk in Hulsel. Daar botste hij rond drie uur met zijn auto op een boom aan de linkerkant van de weg. Vervolgens raakte de man nog een boom, aan de rechterkant van de weg, voordat de auto tot stilstand kwam. De auto is aan gruzelementen. Door de klap brak een boom af. Het slachtoffer is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Hij was wel aanspreekbaar.

UPDATE: de bestuurder is overleden. Het gaat om een 19-jarige man uit Bladel.

Het ging mis op de Bladelsedijk in Hulsel (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
Het ging mis op de Bladelsedijk in Hulsel (foto: Rico Vogels/SQ Vision).
04.13

Jongens raken met scooter van de weg

Een jongen uit Vught is afgelopen nacht met de scooter waarop hij zat in een sloot beland langs de N65 bij Biezenmortel. Dit gebeurde rond drie uur. Hij was samen met een andere jongen uit Vught op de terugweg van de kermis in Udenhout toen hij net na de verkeerslichten bij de Mgr. Zwijsenstraat de macht over het stuur verloor. De jongen die achterop de scooter zat kon net op tijd van de scooter springen, maar de bestuurder kwam samen met de scooter in de sloot terecht. Hij raakte gewond aan zijn been en is naar een ziekenhuis gebracht.

Het ging mis toen de jongens op de terugweg waren van de kermis in Udenhout (foto: Bart Meesters).
Het ging mis toen de jongens op de terugweg waren van de kermis in Udenhout (foto: Bart Meesters).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!