Liveblog

112-nieuws: bestuurder vlucht na botsing • loods in brand

1 september 2023 om 18:33 • Aangepast 12 september 2023 om 02:06
nl
In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Dit liveblog is gesloten

Liveblog

22.48

Grote brand in Werkendam

In een loods aan de Biesboschhaven Zuid in Werkendam woedt vanavond een grote brand. Volgens meldingen gaat het om een gebouw dat wordt gebruikt voor opslag. De brandweer is aanwezig om het vuur te bestrijden.

Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision.
Foto: Marcel van Dorst/SQ Vision.
Wachten op privacy instellingen...
21.34

Bestuurder op de vlucht na botsing

Een bestuurder is donderdagnacht in Rijen op drie geparkeerde auto's gebotst. Dat gebeurde aan de Mary Zeldenrustlaan. Agenten zagen dat de bestuurder in een bocht rechtdoor was gereden, door de bosjes heen en zo op de geparkeerde auto's was gebotst. De auto's raakten zwaar beschadigd. Een van de auto's is op de kop beland door de klap. De bestuurder en de passagier zijn vervolgens de wijk in gevlucht. De politie is nog op zoek naar getuigen of mensen die de bestuurder mogelijk hebben zien lopen.

Foto: Politie Gilze en Rijen.
Foto: Politie Gilze en Rijen.

20.09

Ruit ingeslagen voor brandje

De politie heeft de ruit van een deur van een appartement aan de Jakob Goldsmitstraat in Oss ingeslagen, omdat daar een brandende vuilniszak lag. De bewoners waren niet thuis. Agenten hebben de brandende zak van het balkon gegooid. De brandweer heeft het geblust.

Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres/SQ Vision.
19.13

Malafide klusjesmannen actief

De politie waarschuwt inwoners van het Land van Cuijk voor malafide klusjesmannen. Een groep Ierse mannen biedt daar aan om voor woekerprijzen te schoonmaken in een huis of erf. "Dit zijn malafide praktijken en ga daarom niet met ze in zee", zegt de politie. "Bel direct de politie als ze bij u aan de deur staan."

18.25

Bestuurders negeren verkeersbord

Meer dan twintig bestuurders negeerden vandaag een verkeersbord in Son en Breugel. Dat bord geeft aan dat de weg op bepaalde momenten van de dag niet toegankelijk is voor bestuurders. Terwijl de wijkagent in de straat stond met een politieauto, besloten bestuurders toch het bord te negeren. "Iedereen krijgt een boete van 110 euro", schrijft de wijkagent.

Drie fietsers zijn ook bekeurd, omdat ze door de straat reden en op hun telefoon zaten. Ze krijgen een boete van 150 euro. Een van hen was minderjarig, zijn of haar boete wordt gehalveerd.

Foto: Wijkagenten Son en Breugel/Instagram.
Foto: Wijkagenten Son en Breugel/Instagram.
18.10

Ongeluk op A58, drie rijstroken dicht

Op de A58 van Eindhoven naar Tilburg is een ongeluk gebeurd met meerdere voertuigen auto's. Dat gebeurde bij Oirschot. Drie rijstroken zijn dicht, omdat vier auto's moeten worden geborgen. Verkeer krijgt te maken met vijftig minuten vertraging. Dit duurt volgens Rijkswaterstaat tot ongeveer kwart voor zeven.

Wachten op privacy instellingen...
17.07

Ingebroken bij cafetaria

Bij Eetpaleis 't Vosje in Rosmalen is afgelopen nacht ingebroken. dit gebeurde tussen vier uur en half vijf. De politie is op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben.

Wachten op privacy instellingen...
17.06

Minder treinen door defecte trein

Tussen Tilburg Universiteit en Boxtel rijden veel minder treinen. Dat komt volgens de NS door een defecte trein. Dit duurt tot ongeveer zes uur.

16.18

Verdachten van mishandeling gezocht

De politie is op zoek naar twee mannen die op 27 mei betrokken waren bij meerdere mishandelingen in Asten. Ze raakten betrokken bij een vechtpartij in een café aan de Prins Bernhardstraat. Meerdere mensen raakten gewond.

Wachten op privacy instellingen...
16.04

Seksspeeltje op de snelweg

Op de A27 bij knooppunt Sint-Annabosch is iemand een seksspeeltje verloren. Het voorwerp ligt op de snelweg, langs de vangrails. Verkeer ondervindt er geen hinder van.

Wachten op privacy instellingen...
13.34

Meisje (14) gezocht in regio Breda

Een 14-jarig meisje uit het dorp Rijnsburg (Zuid-Holland) is sinds gisteren vermist in Leiden. Ze is voor het laatst gezien op het treinstation in Breda.

"Het vermoeden bestaat dat ze zich in de regio van Breda bevindt", schrijft de politie. Wie haar ziet of meer weet over de vermissing wordt verzocht contact op te nemen.

10.44

Rijstrook A58 weer open

Een kapotte auto heeft voor drie kwartier vertraging gezorgd bij Best op de A58 richting Eindhoven bij Best. De linkerrijstrook die rond tien uur werd gesloten is inmiddels weer open, meldt de ANWB.

09.52

Vermiste vrouw (29) weer terecht

Een 29-jarige vrouw uit Sint-Michielsgestel die sinds vorige week donderdag vermist was, is weer terecht. De politie sprak eerder van een 'urgente vermissing'. De politie meldt vrijdagochtend echter dat ze gevonden is.

08.09 – Auto botst tegen boom
Op het Kraanmeer in Erp is vrijdagochtend een auto tegen een boom gebotst. De bestuurster is nagekeken in de ambulance maar hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.

Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
Foto: Kevin Kanters/SQ Vision.
07.45

Kapotte vrachtwagen veroorzaakt file

Op de A2 van Den Bosch naar Utrecht staat bij knooppunt Empel een kapotte vrachtwagen. Dat meldt de ANWB. De rechterrijstrook is daarom dicht en de vertraging is ongeveer een kwartier.

03.15

Huis en auto's bekogeld met molotovcocktails

Een huis in Nuland is in de nacht van donderdag op vrijdag bekogeld met een molotovcocktail. Bij het huis, ter hoogte van de kruising aan de Akkernoot, zijn ook twee auto's bekogeld met een fles met daarin brandende vloeistof. Een van de auto's brandde aan de voorkant helemaal uit.

Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision
02.05

Drie auto's zwaar beschadigd door brand, vermoedelijk brandstichting

Drie auto's zijn afgelopen nacht zwaar beschadigd geraakt door een autobrand. De auto's stonden geparkeerd aan de Reginadonk in Roosendaal. Twee auto's brandde compleet uit, een derde auto raakte zwaar beschadigd. Bij de auto's zou volgens een 112-correspondent een jerrycan zijn gevonden, het vermoeden is dan ook dat er sprake is van brandstichting.

De brandweer kreeg de melding van de brand rond twee uur. Ze had de brand snel onder controle maar moest nog wel een tijdje nablussen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Foto: Christian Traets / SQ Vision
Foto: Christian Traets / SQ Vision
Foto: Christian Traets / SQ Vision
Foto: Christian Traets / SQ Vision
Foto: Christian Traets / SQ Vision
Foto: Christian Traets / SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!