Vliegtuig met Hirving Lozano meest gevolgde vlucht op aarde

1 september 2023 om 10:14 • Aangepast 12 september 2023 om 02:06
nl
Het vliegtuig met de beoogde PSV-aanwinst Hirving Lozano dat vrijdagochtend landde in Eindhoven was eventjes de meest gevolgde vlucht op aarde. Net voor de landing van het toestel keken maar liefst 1500 mensen online mee via de website Flightradar24.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Op sociale media werd de privévlucht met het vluchtnummer HUE007 snel opgepikt door oplettende fans. Sommige fans zijn ook aanwezig op Eindhoven Airport om de speler te verwelkomen.

De afgelopen 24 uur is het zo goed als zeker geworden dat Hirving Lozano terugkeert naar Eindhoven. Meerdere bronnen melden de komst van de oud-PSV'er, die naar verwachting vrijdag nog medisch gekeurd zal worden en daarna gaat tekenen.

Napoli
Vrijdagavond verloopt de transferdeadline voor Nederlandse voetbalploegen. De 28-jarige Mexicaanse aanvaller komt over van Napoli. De Italiaanse topclub kocht Lozano in 2019 voor 42 miljoen euro van PSV. Dat was destijds de duurste verkoop van PSV.

Na vier seizoenen in de Serie A bewandelt de aanvaller weer de omgekeerde weg. PSV betaalt naar verluidt zo'n vijftien miljoen euro voor Lozano. Tussen 2017 en 2019 speelde Lozano 79 officiële wedstrijden voor PSV.

Hij scoorde veertig keer en gaf 23 assists. Eén keer werd hij landskampioen met PSV.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!