Pakketbezorgster uit het niets aangevallen door man met mes

2 september 2023 om 09:24 • Aangepast 12 september 2023 om 02:02
nl
Een pakketbezorgster is vrijdagmiddag uit het niets mishandeld aan de Munttorenstraat in Tilburg. Ze werd, terwijl ze bij een flat stond te wachten op iemand die een pakketje bij haar zou komen ophalen, uit het niets op het hoofd geslagen.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Vervolgens zag de vrouw dat de man die haar aanviel ook een mes in zijn handen had. Daarop rende ze hard en geëmotioneerd weg.

Mensen die de aanval hadden gezien, en zagen hoe de man met het mes zwaaide, belden de politie. Ze lieten weten dat de man een bewoner van de flat is. Ze zagen hem het mes in het zadel van een geparkeerde brommer steken.

Bebloed mes
Toen de agenten aankwamen, braken ze de voordeur van het appartement van de man open, maar hij bleek daar niet te zijn. Bij de berging, die bij zijn huis hoort, zagen de agenten wel bloedsporen. Maar ook daar bleek hij niet te zijn. Wel vonden ze daar een bebloed mes.

Vervolgens werd een zoekactie opgestart en werd een buurtonderzoek gehouden. Vervolgens vernamen de agenten dat de verdachte op het terrein van de Tilburg University zou lopen. Daar werd de 31-jarige man, na het dreigen met een stroomstootwapen, aangehouden. Hij is naar een politiebureau gebracht waar hij werd vastgezet. Naast een strafrechtelijk traject wordt ook een zorgtraject opgestart voor de man, in verband met zijn zorgelijke verwarde gedrag.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!