Stemmen voor de Top 900: doe het nu of bij de bus

10 september 2023 om 12:49 • Aangepast 20 september 2023 om 02:04
nl
De stembus voor de Top 900 staat wagenwijd open. Je kunt jouw favoriete liedjes doorgeven. Want de Brabanders stellen deze ultieme muzieklijst samen! Ga jij voor Guus Meeuwis, Queen of misschien wel Whitney Houston?
Profielfoto van Nelleke Arnout
Geschreven door

Je kunt je stemlijstje invullen op omroepbrabant.nl/top900. Maar wat ook kan is langskomen bij de ‘echte’ stembus. Van woensdag 13 tot en met zondag 17 september toeren we met een prachtige rode touringcar door de hele provincie.

Bij de bus kun je jouw stemlijstje inleveren. Als je dat hebt gedaan krijg je een mooie goodie, denk aan een Brabander-embleem, een paspoorthoesje of iets anders tofs! Natuurlijk kun je ook met de presentatoren babbelen of met ze op de foto.

Op woensdag zijn we in omgeving Tilburg en Eindhoven, donderdag gaan we richting Veghel, Helmond en Geldrop en vrijdag doen we het westen aan: denk aan Etten-Leur en Oudenbosch.

In het weekend rijden we verder en gaan we op zaterdag onder andere naar Schijndel en Mill. Zondag gaan we naar Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda. Zien we jou daar? De precieze route wordt later bekend gemaakt.

Stemmen voor de lijst doe je op omroepbrabant.nl/top900. Daar vind je alles over de lijst en de stembus.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!