Graat & De Laat spelen een thuiswedstrijd in hun eigen geboortedorp

5 oktober 2023 om 07:00 • Aangepast 13 oktober 2023 om 02:04
nl
Waar zijn Jordy Graat en Christel de Laat geworden wie ze nu zijn? Dat willen ze aan jou laten zien. Binnenkort spelen ze drie thuiswedstrijden: ze maken hun radioprogramma Graat & De Laat op hun geboortegrond. En jij mag komen kijken!
Profielfoto van Nelleke Arnout
Geschreven door

Christel en Jordy willen graag laten zien waar ze vandaan komen. En ook de achtergrond van producer Bart komt naar voren: de eerste thuiswedstrijd is in ‘zijn’ Heesch.

Vanaf oktober vinden de shows plaats op de eerste zaterdag van de maand. Op 7 oktober tussen 12.00 en 14.00 uur komt het duo op bezoek in Noordoost-Brabant om te kijken waar producer Bart vandaan komt. Ze strijken neer op de Misse, het centrale plein in Heesch. Kom je ook langs?

De lokale worstenbroodbakker komt die middag zijn broodjes brengen en de burgemeester komt vertellen wat het dorp nou zo bijzonder maakt. Ook is er livemuziek van zanger Mick Stender uit Heesch.

De maanden erop duiken we nog verder de provincie in. Op 4 november staat Veldhoven in het zonnetje, Jordy’s thuisbasis. En op 2 december gaat het duo Christel haar dorp Schijndel onderzoeken. Waar precies, dat hoor je later.

Graat & de Laat
Iedere zaterdagmiddag maken Jordy Graat en Christel de Laat samen een radioprogramma. Luister tussen 12.00-14.00 uur naar Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!