Video

Vier mannen opgepakt voor steekpartij in supermarkt Den Bosch

4 oktober om 16:45 • Aangepast 13 oktober om 02:07
nl
De politie heeft vier mannen opgepakt voor een steekpartij in de Dunya supermarkt aan de Churchilllaan in Den Bosch. Daarbij vielen woensdagmiddag vier gewonden. Volgens de politie verkeren alle slachtoffers buiten levensgevaar.
Profielfoto van Frits van Otterdijk
Geschreven door
Frits van Otterdijk

Rond kwart voor vier uur werd alarm geslagen bij de meldkamer. Behalve de politie, kwamen ook meerdere ambulances naar de Churchilllaan. Van de vier slachtoffers moesten er twee naar het ziekenhuis. De andere twee gewonden konden bij de supermarkt worden behandeld door het ambulancepersoneel.

Agenten begonnen direct met een klopjacht naar de daders. Ze kamden de omgeving uit van de wijk Kruiskamp. Een politiehelikopter verleende daarbij assistentie. Rond half zes werd de eerste verdachte aangehouden. Hij probeerde op een fiets er vandoor te gaan.

Een half uur later maakte de politie de aanhouding bekend van nog drie mannen. Zij werden gearresteerd in een woning aan de Generaal Rosslaan in Den Bosch. Getuigen hadden de mannen zien vluchten in een auto. Dat voertuig stond voor de woning geparkeerd.

Drie van de verdachten komen uit Den Bosch en zijn 17, 31 en 32 jaar oud. De derde verdachte is een 16-jarige jongen zonder vaste woon- of verblijfplaats. Volgens getuigen zou een ruzie vooraf zijn gegaan aan de steekpartij. Daarbij raakten zowel medewerkers als klanten van de supermarkt gewond. De politie zoekt sporen en doet een buurtonderzoek om de toedracht te achterhalen.

Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision

Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!