Zwevende kiezers gezocht voor het Debat van het Zuiden

6 november 2023 om 15:39
nl
Omroep Brabant houdt samen met L1 en Omroep Zeeland voor de komende Tweede Kamerverkiezingen het Debat van het Zuiden. Zeven lijsttrekkers gaan met elkaar in debat over onderwerpen die er in het zuiden toe doen en jij kunt ook meedoen aan het debat.
Profielfoto van Mariëlle Bijlmakers
Geschreven door

Ben jij nog een zwevende kiezer? En vind je het leuk om bij het debat te zijn en actief mee te doen? Dan zou je plaats kunnen nemen in onze Zwevende Kamer. We zoeken hier tien Brabanders voor en we hopen dat het debat je aan het einde van de avond heeft geholpen om een keuze te maken op wie je gaat stemmen.

Het debat wordt gehouden op zaterdag 18 november in het Evoluon in Eindhoven. De uitzending begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Lijsttrekkers in debat
De onderwerpen zijn bestaanszekerheid, het rapport 'Elke regio telt' en asiel/migratie. De lijsttrekkers gaan hierover met elkaar in debat, daarna mogen een aantal zwevende kiezers reageren onder leiding van de presentator.

Weet je nog niet op wie je gaat stemmen, maar vind je het belangrijk dat je stem meetelt? Wil je hier actief aan meedoen? Stuur dan een mail naar [email protected].

Wat vind je belangrijk?
Vermeld je naam, woonplaats, leeftijd, beroep, telefoonnummer en wat je belangrijk vindt bij de verkiezingen, dan maak je kans om bij het debat te zijn en jezelf te laten horen in onze uitzending. De zwevende kiezers wordt gevraagd om om 18.30 uur aanwezig te zijn. Er staat geen vergoeding tegenover deelname.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!