Video

Omstanders redden leven van bestuurder die in het water is gereden

12 oktober 2023 om 15:51 • Aangepast 21 oktober 2023 om 02:01
nl
Omstanders hebben donderdagmiddag rond halfdrie het leven gered van een bestuurder die het water inreed naast de Theerestraat in Sint-Michielsgestel. Dat meldt de politie. De omstanders sprongen tijdig in het water om de 33-jarige man uit Den Bosch uit de auto te halen. Het slachtoffer moest gereanimeerd worden. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

Om de man uit het water te halen werd een ladder ingezet door de omstanders. Onder de mensen die in het water sprongen zijn ook twee meisjes die achter de auto fietsten toen het ongeval plaatsvond. Ook een toegesnelde agent dook het water in.

Er werden daarna veel hulpdiensten opgeroepen. Er landde een traumahelikopter, maar ook de brandweer, duikers, ambulance en meerdere politiewagens kwamen ter plaatse. De straat is nog altijd afgezet voor onderzoek.

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. De auto raakte van de weg, raakte een lantaarnpaal en reed door een heg het water in. De politie is een onderzoek gestart om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

De omstanders vertellen wat er gebeurde:

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!