Wie wordt de Brabantse Enzo Knol? Hashtag gaat van start

1 november 2023 om 15:02 • Aangepast 10 november 2023 om 02:05
nl
Wekenlang hebben zes beginnende videomakers uit Brabant gestreden om de meeste likes, views, hartjes en punten. En nu is het zover: het Omroep Brabant programma Hashtag gaat van start. In de spelshow gaan de deelnemers iedere week naar een andere plek met hun camera in de hand. Daar moeten ze opdrachten uitvoeren die worden beoordeeld door bekende influencers, zoals Roy Donders en Iris Rulkens.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

Presentator Tiemen Smit ontvangt de kandidaten iedere week op een andere plek in Brabant. Zij moeten binnen een bepaalde tijd hun video’s opnemen. Daarna start de race tegen de klok om binnen anderhalf uur het materiaal te monteren tot een YouTube Short die de jury direct gaat beoordelen.

Die jury bestaat uit Omroep Brabant-hoofdredacteur Renzo Veenstra en zes gastjuryleden. Dat zijn Roy Donders, Iris Rulkens, Joris Wijnen alias Chef Soldaat, pretparkvlogger Bart Baan, biovlogger Mandy Blom en model Gina July.

Naast het oordeel van de jury bepalen ook de kijkers wie het beste, leukste en op de meest bijzondere manier video’s kan maken. Na de uitzending op tv kan er via YouTube op de video’s gestemd worden, door te kijken en reacties achter te laten. De video’s met de beste statistieken krijgen de meeste punten.

De deelnemer die na 9 afleveringen de hoogste score heeft, wint een contract om als online videomaker bij Omroep Brabant aan de slag te gaan. Hashtag is vanaf 2 november iedere donderdagavond vanaf 17.00 uur te zien op tv of online via www.omroepbrabant.nl/hashtag.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.