Video

Deze vier jongens roofden negen telefoons uit een winkel, politie zoekt ze

7 november 2023 om 09:43 • Aangepast 22 november 2023 om 02:03
nl
Vier jongens pleegden afgelopen zomer een zeer brutale winkelroof. Bij daglicht en in het volle zicht van de camera's namen zij negen mobiele telefoons mee uit een telefoonwinkel in het City Centrum van Veldhoven. De politie liet maandagavond de de jongens herkenbaar in beeld zien in Bureau Brabant, in de hoop de daders snel te vinden.
Profielfoto van Loïs Verkooijen
Geschreven door

De beroving gebeurde op 18 augustus van dit jaar. Het viertal liep al even luidruchtig en baldadig rond in het winkelcentrum, voor ze de telefoonwinkel binnengingen.

Ook in de winkel gedroegen ze zich intimiderend en provocerend. Ze hingen er even rond, voordat ze de telefoons jatten. Dat gebeurde vervolgens snel: in totaal gristen ze negen telefoons uit de displays en renden daarmee weg. De eigenaar bleef beduusd achter, met duizenden euro's aan schade.

Ze zijn wel duidelijk te zien op camerabeelden, die de politie nu heeft gedeeld. De vier jongens hebben zwart haar en droegen tijdens de overval spijkerbroeken en sportschoenen. Hun gezichten zijn duidelijk te zien op de camerabeelden.

Te koop aangeboden
De politie acht de kans groot dat de jongens de telefoons te koop aanbieden op internet. Wie de daders van de beelden herkent of informatie heeft over de gestolen telefoons, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!