Overvaller afhaalrestaurant komt de politie bekend voor

11 november 2023 om 12:16 • Aangepast 24 november 2023 om 02:04
nl
De man die vrijdagavond een overval pleegde in afhaalrestaurant De Panda aan de Bredalaan in Eindhoven lijkt sprekend op de man die woensdag een overval pleegde in een kleine supermarkt in dezelfde laan. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

In beide gevallen was de dader een blanke man die zo'n 40 jaar wordt geschat. Hij is slank en droeg in beide gevallen een donkere regenjas met een reflecterende streep op de rug.

Mes
De overval in het Chinees-Indische afhaalrestaurant vond rond kwart over acht 's avonds plaats. De man bedreigde hierbij een medewerker achter de kassa met een mes. Nadat hij een greep in de kassa had gedaan, ging de verdachte er weer vandoor. Bij de overval raakte niemand gewond.

De overval in de kleine supermarkt in de Bredalaan vond woensdagavond rond kwart voor tien plaats. Ook hier werd een medewerker achter de kassa bedreigd met een mes en werd er geld geëist. Hier lukte het de dader echter niet iets buit te maken. Daarop vluchtte hij de zaak uit. Ook hier raakte niemand gewond.

Getuigen
De politie onderzoekt beide overvallen en is op zoek naar getuigen.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!