Politie doet per ongeluk inval bij huis van gezin met drie jonge kinderen

12 november 2023 om 13:35 • Aangepast 24 november 2023 om 02:05
nl
De politie is zaterdagavond per ongeluk het verkeerde huis binnengevallen in Schijndel. In dit huis was op het moment van de inval een gezin met drie kleine kinderen aanwezig.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De politie was op zoek naar een man en hield rekening met een aanhouding die mogelijk risico’s met zich zou meebrengen. Daarom nam een zogenoemde aanhoudingseenheid van de politie de inval op zich.

Rond halfnegen 's avonds forceerde het team de deur van het huis, maar al snel werd echter duidelijk dat de politie zich had vergist. Het gezin in dit huis heeft 'geen enkele relatie met de gezochte man', laat de politie weten.

"Uiteraard hebben we excuses gemaakt."

Het gezin schrok hevig. De politie zegt hevig te betreuren wat er is gebeurd. "Uiteraard hebben wij excuses gemaakt." De politie staat in nauw contact met het gezin over de verdere afhandeling. Hoe heeft kunnen gebeuren dat het verkeerde huis werd binnengevallen, wordt uitgezocht.

Over het onderzoek en de gezochte man kan en wil de politie op dit moment niet meer informatie delen. "Hij is nog niet aangehouden."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!