Video

Man verzet zich tegen politie en spuit met onbekende vloeistof

20 november om 13:46 • Aangepast vandaag om 02:03
nl
Een actie van de politie bij een huis aan de Leenderweg in Eindhoven kreeg maandagmiddag een opmerkelijke wending toen een man die zich zou hebben misdragen een onbekend goedje in de lucht spoot. De omgeving is door de brandweer en politie gecontroleerd. Er is uiteindelijk niemand aangehouden.
Profielfoto van Loïs Verkooijen
Geschreven door

De politie ging naar de woning toe na een melding van een mishandeling. Daar probeerde ze de man die hiermee te maken zou hebben gehad aan te spreken, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Stinkend goedje
Vlak voordat agenten met hem in gesprek wilden, besloot de man met een onbekende en stinkende vloeistof in de lucht te spuiten. De politie heeft toen direct de brandweer gealarmeerd. Medewerkers hiervan hebben met speciale toestellen metingen verricht in en rond het pand.

In het pand waren op dat moment meerdere mensen. Die zijn geëvacueerd en moesten buiten wachten tot het binnen weer veilig was.

Over de mishandeling zelf, waar de politie in eerste instantie opaf kwam, wil de politiewoordvoerder nog geen uitspraken doen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!