Video

Kijk hier hoe Louis van Gaal het feestje meevierde met PSV in polonaise

30 november 2023 om 10:27 • Aangepast 15 december 2023 om 02:04
nl
De grootste supporter van PSV bleek woensdagavond een Ajacied. Niemand minder dan Ajax-adviseur Louis van Gaal liep de polonaise in Sevilla na de grootse overwinning van PSV in de Champions League.
Profielfoto van Cor Bouma
Geschreven door

ED-verslaggever Rik Elfrink kreeg het filmpje van Van Gaal doorgestuurd. Daarop is te zien hoe die na afloop van de wedstrijd helemaal losging in de polonaise. De voormalige bondscoach is helemaal in zijn element en heeft het prima naar zijn zin op de klanken van Engelbewaarder van Marco Schuitmaker.

Van Gaal was te gast bij de Champions Leaguewedstrijd Sevilla – PSV. Samen met het bestuur van PSV bekeek hij de wedstrijd vanaf de eretribune. Van Gaal woont in Zuid-Portugal en is met de auto in een paar uurtjes in Sevilla. Hij won zelf met Ajax de Champions League in 1995.

'Louis is ook maar een mens'
Veel mensen op X reageren heel positief op het enthousiasme van Van Gaal. ‘Hij geeft om het Nederlandse voetbal’ en ‘Mooi man, Louis is ook maar gewoon een mens’.

Door de 3-2 overwinning op Sevilla eindigt PSV zeker op de tweede plaats in de poule achter Arsenal. In het nieuwe jaar speelt PSV in de knock-outfase tegen een van de andere 15 overgebleven clubs.

De kassa rinkelt door dit goeie resultaat ook voor de Eindhovenaren. Met het bereiken van de achtste finales heeft PSV zeker al 50 miljoen euro verdiend. En dat bedrag kan hard oplopen als PSV verder komt in het toernooi.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!