Graat en De Laat spelen weer een thuiswedstrijd: deze keer in Schijndel

7 december 2023 om 12:00 • Aangepast 15 december 2023 om 02:00
nl
Na twee succesvolle edities van Graat en De Laat – Spelen een thuiswedstrijd, is komende zaterdag 9 december de finale in Schijndel. Christel de Laat maakt samen met Jordy Graat het populaire radio- en tv-programma vanaf de geboortegrond van Christel.
Profielfoto van Bart Geurts
Geschreven door
Bart Geurts

Dit najaar gaan Graat en De Laat drie keer op pad met hun radioprogramma. In oktober waren ze in Heesch bij producer Bart en begin november bij Jordy in Veldhoven.

Tussen twaalf en twee uur is iedereen welkom op het Winterpark in Schijndel. Daar is de burgemeester onder meer te gast. Ook leer je Christel de Laat beter kennen, want haar oud-lerares komt langs met ongetwijfeld goede verhalen over Christel. En de Schijndelse zanger ‘Theo van Veghel’ is ook van de partij.

Ook aan eten is geen gebrek. Tijdens de show kun je genieten van carpaccio, worstenbroodjes, belegde broodjes en een heerlijk dessert. Als kers op de taart zijn er ook nog hele mooie prijzen te winnen.

Ben jij er ook bij op zaterdag 9 december tussen 12:00 en 14:00 uur, op het Winterpark op de Grote Markt in Schijndel?

Luister komende zaterdag tussen twaalf en twee uur naar Omroep Brabant. Omroep Brabant beluister je via de ether: West-Brabant FM 91.0, Midden-Brabant FM 91.9, Noordoost-Brabant FM 95.8 en Zuidoost-Brabant FM 87.6, of via omroepbrabant.nl/radio

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.