Werkzaamheden aan A2 en A27 maken Brabant dit weekend moeilijk bereikbaar

9 december 2023 om 08:34 • Aangepast 19 december 2023 om 02:00
nl
Rijkswaterstaat waarschuwt weggebruikers dit weekend voor hinder en lange omreistijden op de snelwegen A2 en A27. Op beide snelwegen moet aan het asfalt worden gewerkt. Dit gaat leiden tot een extra reistijd die kan oplopen tot meer dan een uur.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Het asfalt op de Merwedebrug tussen Gorinchem en Sleeuwijk (A27) heeft een spoedreparatie nodig. Daarom gaat de snelweg richting Breda tussen knooppunt Gorinchem en knooppunt Hooipolder dicht van deze zaterdagavond negen uur tot maandag vijf uur.

Door de spoedklus aan de Merwedebrug moest asfalteringswerk op de A2 tussen het knooppunt Deil en Empel een dag naar voren worden gehaald. Dat snelwegdeel is nu in de richting Den Bosch dicht van vrijdagavond negen uur tot zondagmorgen vijf uur. Die weg zou eigenlijk pas zaterdag dichtgaan.

Van zaterdagavond tot zondagochtend zijn dus beide doorgaande routes naar het zuiden, de A2 als de A27, afgesloten. Vooral verkeer van Utrecht naar het zuiden heeft daar last van en moet gebruik maken van omleidingsroutes. Daar zal het drukker zijn dan normaal.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!