Video

Hersenschudding door zware mishandeling na ruzie om fles drank

11 december 2023 om 17:15 • Aangepast 22 december 2023 om 02:02
nl
Op de Vismarktstraat in Breda is op 9 april een man zwaar mishandeld. Hij belandde daarbij in het ziekenhuis, zo maakt de politie nu bekend. De ruzie ontstond in een café en verplaatste zich daarna naar buiten. Bij Bureau Brabant worden maandagavond beelden van de mishandeling getoond.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

In een café aan de Vismarktstraat ontstaat in de nacht van zaterdag 8 april op zondag 9 april onenigheid over een fles drank 'die wel of niet van iemand zou zijn'. Even later wordt op straat geduwd en getrokken. De hoofdverdachte komt het café uit en valt het slachtoffer van achteren aan. Die krijgt twee klappen en valt bewusteloos met zijn hoofd op de stoeprand van de straat.

De dader gaat ervandoor. Het slachtoffer wordt naar het ziekenhuis gebracht en heeft een hersenschudding. Zijn kaak zit onder het bloed. De onderkant van zijn oog moet gehecht worden en enkele tanden zijn afgebroken.

Andere leden van de dadergroep heeft de politie al aangehouden of als getuige gesproken, maar de dader die de harde klappen uitdeelde, is nog niet gepakt.

De mishandeling vond plaats op zondag 9 april. De politie wilde de beelden niet eerder delen 'om onderzoeksredenen', meldt ze.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!