Kilo's pillen en drugs in huis, ook automatisch wapen gevonden

20 december 2023 om 10:45 • Aangepast 30 december 2023 om 02:04
nl
Bij een inval in een huis in Roosendaal heeft de politie dinsdagochtend onder meer kilo's aan xtc-pillen en designerdrugs gevonden. Ook vonden agenten een automatisch wapen. De 35-jarige bewoner van het huis aan de Barietdijk is aangehouden.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

De politie deed de inval nadat er onder meer vanuit de gemeente signalen kwamen dat er mogelijk een hennepkwekerij in het huis zou zitten. Een hennepkwekerij was er niet, maar wel vonden agenten het automatisch wapen en de grote hoeveelheden drugs.

Naast wat hennepresten gaat het om zo’n 3 kilo 4CMC, een designerdrug, brokken van hasj, henneptoppen, bijna 3 kilo aan xtc-pillen, zakjes met 3MC, ook een designerdrug, en een kleine hoeveelheid amfetamine. Ook lagen er allerlei verpakkingsmaterialen en een weegschaal.

Vrouw niet aangehouden, wel verdachte
De drugs, het wapen, inclusief munitie, en de andere spullen zijn in beslag genomen. De bewoner zit vast voor verder onderzoek, zo laat de politie weten. Ook zijn vrouw wordt gezien als verdachte, maar zij is niet aangehouden.

De politie zal in deze zaak een zogenoemde bestuurlijke rapportage maken. Aan de hand van dat rapport kan de burgemeester van Roosendaal besluiten het huis te sluiten.

Foto: politie.nl.
Foto: politie.nl.
Foto: politie.nl.
Foto: politie.nl.
Foto: politie.nl.
Foto: politie.nl.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!