Video

Miranda verkoopt erotische kerstcadeaus: ‘Maar niet voor onder de boom’

22 december 2023 om 20:00 • Aangepast 9 januari om 02:09
nl
Wil je eens een ander kerstcadeau geven dan een paar sokken, douchegel of een flesje parfum? Dan heeft Miranda misschien nog wel wat in de aanbieding bij haar erotische winkel in Den Bosch. Ook in haar zaak merkt ze dat het drukker is rond de kerst. "Dat leggen klanten vaak niet onder de kerstboom, omdat het toch gek is om een vibrator uit te pakken waar je schoonfamilie of kinderen bij zijn."
Profielfoto van Megan Hanegraaf
Geschreven door

Seksspeeltjes, glijmiddel, massageolie, sexy lingerie of glittershorts voor mannen: Miranda Viguurs heeft het allemaal in de aanbieding. "Het zijn vooral volwassen mannen die een kerstcadeautje kopen voor hun vrouw. Bijvoorbeeld een sexy setje of speeltje", vertelt ze. Voor onder de boom zijn de cadeaus minder geschikt, vindt Miranda. "Maar bijvoorbeeld wel onder het kussen in de slaapkamer."

Hoe verder je de winkel inloopt ‘hoe meer kinky’ het wordt, volgens Miranda. In het tweede deel hangen rekken vol met latex en lederen kleding voor mannen en vrouwen en in het derde deel liggen onder meer handboeien en zweepjes. "Er wordt zeker wel eens een zweepje ingepakt voor de kerst."

"Het blijft spannend om onze winkel binnen te stappen."

Miranda merkt dat nieuwe klanten het spannend vinden om bij haar te winkelen "Het blijft voor sommigen toch spannend om onze winkel binnen te stappen. Maar vaak zuchten ze en zeggen ze: 'Oh is dit het? Dat valt wel mee'”. Hoewel het bij Miranda met kerst lang niet zo druk is als bij de parfumeriezaken en boekenwinkels, merkt ook zij dat klanten het steeds normaler vinden om erotische cadeautjes te kopen.

"Je wilt toch niet weten wat je moeder doet."

Miranda en haar familie praten heel open over haar zaak en de spullen die ze er verkoopt. Maar ze heeft zelf nog nooit een cadeautje uit haar winkel aan familie gegeven voor kerst. “Je wil toch niet weten wat je moeder, broer of dochter doet in de slaapkamer”, zegt ze met een lach. "Daar bemoei ik me niet mee."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!