Duikers zoeken in Merwede opnieuw naar vermiste Yoran (16)

27 december 2023 om 12:41 • Aangepast 9 januari om 02:06
nl
Duikers van het Landelijk Team Onderwaterzoekingen van de politie zoeken woensdagmiddag in de Merwede opnieuw naar een spoor van de vermiste Yoran Krol uit Sleeuwijk. De zestienjarige jongen wordt sinds zaterdagnacht vermist.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

Zondag zocht de politie met boten en een politiehelikopter in en rond de rivier de Nieuwe Merwede. De zoektocht leverde niets op.

Yoran Krol komt uit Sleeuwijk en is afgelopen zaterdagavond voor het laatst gezien bij jongerencentrum De Pomp aan de Sportlaan in Almkerk. Zijn fiets werd zondag gevonden langs de Merwede, maar van Yoran zelf ontbreekt elk spoor. “We hebben geen idee wat er is gebeurd. De kans bestaat dat hij in het water terecht is gekomen”, zegt een woordvoerder van de politie.

Blauw bomberjack
Yoran is 1,70 meter lang en heeft blond haar. Hij werd zaterdag voor het laatst gezien rond half een 's nachts bij jongerencentrum De Pomp aan de Sportlaan in Almkerk. Hij is te herkennen aan zijn opvallende donkerblauwe bomberjack. Die jas heeft crèmekleurige mouwen. Ook droeg hij op dat moment een spijkerbroek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!