Liveblog

112-nieuws: fietspad Heeze ondergelopen • kerstbomen in brand

4 januari om 15:44 • Aangepast 17 januari om 02:05
nl
In dit liveblog houden we je deze donderdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

20.48

Kerstbomen in brand gestoken

In Vlijmen heeft een groepje jongeren wat kerstbomen in brand gestoken. De brandweer heeft het vuur geblust. Volgens de politie gaat het om een groepje jongeren, die al weg waren toen agenten bij het brandje aankwamen.

19.25

Fietspad Heeze ondergelopen

Het water heeft ook het fietspad op de Somerenseweg in Heeze bereikt, meldt Heeze-Leende 24. Medewerkers van een rioolbedrijf hebben het water weggepompt. Eerder liepen de straten Nieuwendijk, Strabrecht en Rul in Heeze al onder water.

Foto: Heeze-Leende 24/Thijs Verleg
Foto: Heeze-Leende 24/Thijs Verleg
18.18

Auto vast in het water

De bestuurder van een auto is in Elshout vast komen te zitten in het water. Dat gebeurde toen de auto een ondergelopen tunneltje doorreed. Geen slimme keuze, aangezien daar al afzettingsborden stonden. Tot frustratie van de politie. "Wil je geen nat pak of schade aan je auto? DOE HET NIET", schrijft ze op het Instagramkanaal van de Politie Heusden.

Wachten op privacy instellingen...
15.01

Bestelauto vliegt uit de bocht

Een bestuurder van een bestelauto is vanmiddag net na de bocht op toerit 40 van de A59 bij Drunen-West in de richting van Waalwijk uit de bocht gevlogen. De man kwam met zijn wielen in de berm waarna hij over de kop sloeg. De man is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn bestelauto is door een bergingsbedrijf afgesleept. Het is niet de eerste keer dat een bestuurder in of net na deze bocht de macht over het stuur is kwijt geraakt.

De uit de bocht gevlogen bestelbus (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
De uit de bocht gevlogen bestelbus (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
(foto: Iwean van Dun/SQ Vision).
(foto: Iwean van Dun/SQ Vision).
13.39

Sinkholes in Eindhoven

Op steeds meer plaatsen in Eindhoven zijn door de overvloedige regenval 'sinkholes' ontstaan. De meeste van deze zogeheten 'zinkgaten' zijn klein. Op de Fakkellaan is echter een groot stuk wegdek onder een put weggespoeld. De put ligt nu een halve meter lager in een gat en het asfalt van de weg is naar beneden gekomen. Het verkeer moet momenteel over een rijbaan omdat het andere deel en het fietspad volledig zijn afgesloten. Het is niet duidelijk wanneer de weg wordt gemaakt.

De put ligt nu een halve meter dan het wegdek (foto: Arno van der Linden/SQ Vision)
De put ligt nu een halve meter dan het wegdek (foto: Arno van der Linden/SQ Vision)
11.51

Auto rijdt sloot in

Een auto is vanmorgen rond kwart over elf in een sloot naast de Sint-Oedenrodeseweg in Best terechtgekomen. De auto kwam pal voor een elektriciteitskast tot stilstand. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De auto moest door een lokaal bergingsbedrijf worden weggehaald.

Foto: Sander van Gils/SQ Vision
Foto: Sander van Gils/SQ Vision
11.42

Water op de snelweg, rijstrook dicht

Water op de weg zorgt op de A27 tussen Breda en Gorinchem voor problemen. Tussen Geertruidenberg en Nieuwendijk is de linkerrijstrook dicht. Dat zorgt voor een file van vier kilometer, wat zorgt voor een vertraging van tien minuten.

09.11

Man overleden na botsing op dijk

Een man van vijftig uit Wijchen is overleden na een ongeluk op de Jan van Cuijkdijk in Grave. Hij kwam woensdagavond rond halfzes op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op een kleine vrachtwagen met aanhanger. De auto en de vrachtwagen belandden na het ongeluk onderaan de dijk. De chauffeur van de kleine vrachtwagen liep een sleutelbeenbreuk op.

06.16

Jongen (16) rijdt onder invloed van drugs

Een jongen van zestien is in Waalwijk opgepakt, omdat hij in een auto onder invloed van drugs reed. De jongen werd door de politie gesnapt, doordat de verlichting van de auto waarin hij reed kapot was.

"Zo begin je het nieuwe jaar niet goed", laat de politie weten.

05.47

Autobrand in Breda

Een auto is in de Passendalestraat in Breda vanmorgen door brand verwoest. Vermoedelijk is de brand aangestoken. Naast de auto lag een tegel waarmee een ruit is ingegooid. De melding over de brand kwam rond halfvijf binnen. De brandweer was snel ter plaatse, maar de schade is groot. In de buurt wordt onderzoek gedaan door de politie.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
21.11

Politieauto botst tijdens achtervolging

Een politieachtervolging is gisteravond zonder succes geëindigd. Agenten zagen een auto met hoge snelheid voorbij rijden en besloten een stopteken te geven. Toen de bestuurder dat negeerde, gingen ze erachteraan. Tijdens die achtervolging kwam de politieauto uiteindelijk op de Noorder Allee in Waalwijk in botsing met twee andere auto's. De bestuurder die op de vlucht was, wist daardoor te ontkomen. Bij de botsing raakte niemand gewond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.