Met Brabant+ mis je geen optocht of carnavalsprogramma van Roeptoetgat

11 januari om 11:11 • Aangepast 20 juni om 13:28
nl
Omroep Brabant heeft met Brabant+ een streamingsdienst waarmee gebruikers van deze app programma's of series kunnen kijken of terugkijken. Daar gaan de gebruikers van de app flink van profiteren met carnaval. Alles over carnaval wat bij Omroep Brabant (of beter: Roeptoetgat) op tv wordt uitgezonden, is live te zien en is kort daarna beschikbaar op Brabant+.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

De gebruikers van de Brabant+ app kunnen live meekijken met alle optochten en uiteraard ook 3 Uurkes Vurraf. Heb je de opening gemist of had je geen ticket gewonnen? Dan kun je met de app de opening van het carnaval live volgen of terugkijken. Brabant+ gebruikers krijgen zelfs een pushbericht zodra de uitzending beschikbaar is. Dat geldt ook voor de grotere optochten in onze provincie zoals in Eindhoven, Tilburg of Bergen op Zoom.

Ook de uitzendingen van het drukbezochte Fijnfisjenie Café met de altijd gezellige uitbaters Christel en Jordy zijn live te volgen. In hun kroeg zijn ook regelmatig carnavalsartiesten te gast. Was je bijvoorbeeld te laat voor de Snollebollekes, dan is later terugkijken via Brabant+ een goede optie.

O(n)s Feest
In Brabant+ staan ook nog een aantal carnavalsseries die je als fervent liefhebber niet mag missen, bijvoorbeeld de docu O(n)s Feest. Daarin gaan cabaretière Christel de Laat en zanger Bart Storcken op zoek naar de overeenkomsten van het Feest van het Zuiden.

Christel is Brabantse, Bart komt uit Limburg. In elke aflevering nemen ze een kijkje bij de buren. Steeds weer verwonderen ze zich dat Brabanders en Limburgers zoveel moeite steken om carnaval of Vastelaovend tot een succes te maken. Tot carnaval is elke dinsdag een nieuwe aflevering te zien op Brabant+

Het geheim van tonpraten
Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering van het Keiebijters Kletstoernooi. Zo vertelt Andy Marcelissen over het geheim van het tonpraten en het succes van zijn typetjes, zoals de wielrenner en de sprookjesverteller.

Ben je liefhebber van Nederlandse muziek, dan kijk je ongetwijfeld uit naar het programma 'Polonaise'. Het is de carnavaleske uitvoering van Hart voor Muziek. Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering vol met carnavalsmuziek.

Alles over carnaval wat in Roeptoetgat wordt uitgezonden is te bekijken via Brabant+.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!