Video

Ron zag zijn bedrijfspand tot aan de grond afbranden, maar hij gaat door

12 januari om 20:57 • Aangepast 23 januari om 02:04
nl
Een allesverwoestende brand legde donderdagavond het pand van Ron van Leur uit Den Bosch op een industrieterrein in Zaltbommel compleet in de as. Maar toch gaat Van Leur niet bij de pakken neerzitten. "We gaan door. Ons hoofdkantoor is in Hedel en dit is een van onze magazijnen. We hebben nog verschillende opslagplekken, dus we kunnen aan onze klanten blijven leveren."
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Het pand op het industrieterrein is van woontextielbedrijf Unique Living. "Het is heel erg triest", zegt Van Leur tegen Omroep Gelderland. "We waren in Duitsland en zijn meteen teruggereden. Toen we hier aankwamen, was het vuur al gedoofd en was alles uitgebrand." Van Leur kreeg een foto toegestuurd, maar dacht eerst dat het een grap was.

Er was er geen personeel meer in het pand aanwezig. "Er is niemand gewond geraakt. We kunnen blijven leveren en daarvoor moeten we wel veel dingen regelen en daar zijn we volop mee bezig. De klanten die getroffen zijn door de brand, kunnen we persoonlijk benaderen."

"We hebben geen idee hoe het ontstaan is."

Over de schade kan het bedrijf niets zeggen, behalve dat het pand geheel uitgebrand is en alles weg is. Naar de oorzaak kan Van Leur op dit moment alleen nog maar gissen. "We hebben geen idee hoe het ontstaan is."

Ook een overbuurman van Van Leur is getroffen door de brand. Het autobedrijf had een aantal auto's geparkeerd staan bij het afgebrande pand.

Foto: Bart Meesters
Foto: Bart Meesters
Foto: ANP.
Foto: ANP.
Foto: ANP.
Foto: ANP.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!