Video

Vrachtwagen vol doperwten rijdt van viaduct af, grote ravage op de weg

16 januari om 07:30 • Aangepast 2 februari om 02:04
nl
Een vrachtwagen is dinsdagochtend op de N69 bij Dommelen van een viaduct af gereden. De chauffeur raakte de macht over het stuur kwijt en kwam uiteindelijk beneden op de N397 terecht. Wonder boven wonder kwam de man met de schrik vrij. De wegen zijn daardoor dinsdagochtend in beide richtingen afgesloten.
Profielfoto van Rochelle Moes
Geschreven door

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor vijf ’s ochtends op de brug bij de Dommelsche bierbrouwerij. De vrachtwagen kwam vanuit België en vervoerde doperwten. Waarschijnlijk raakte de bestuurder door de gladheid de macht over zijn stuur kwijt. Hij kwam op de andere weghelft terecht, knalde tegen de afzetting aan en schoot naar beneden op de N397.

De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. Hij is door de politie meegenomen voor een verklaring. De vrachtwagen wordt geborgen door een bergingsbedrijf.

Het ongeval zorgt voor een flinke ravage op beide wegen. Zo is de afzetting kapot op de N69 en ligt de N397 bezaaid met doperwten. Ook ligt daar de vrachtwagen zelf. Die wordt op dit moment geborgen.

Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision
Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!