Video

Automobilist zwaargewond bij crash na dollemansrit

21 januari om 06:55 • Aangepast 31 januari om 02:05
nl
Een 23-jarige automobilist uit Eindhoven is zaterdagnacht zwaargewond geraakt nadat hij met zijn auto crashte in de Winston Churchilllaan in Eindhoven. De situatie was zo ernstig dat een traumaheli naar het ongeval kwam. Het slachtoffer is onder begeleiding van de trauma-arts naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De automobilist zat samen met een andere man in de auto die een vluchtheuvel raakte. Het voertuig nam bij de crash een reclamezuil en een lichtmast mee.

Hard rijden
Getuigen verklaren dat de automobilist vlak daarvoor hard door de laan reed. De bestuurder zou een paar honderd meter voor de plaats van de crash ook een taxi hebben aangetikt op een kruising.

In die taxi zaten op dat moment klanten. De taxichauffeur besloot, nadat de auto's elkaar geraakt hadden, achter de doorrijdende Volkswagen aan te rijden. Enkele honderden meters verderop crashte deze.

Uit de auto geslingerd
De bestuurder van de Volkswagen zou uit de auto geslingerd zijn. De bijrijder - een 19-jarige Tilburger - ging er in eerste instantie vandoor, maar kwam al snel terug naar de plaats van de crash. Of de bijrijder wegrende om hulp te halen, is niet duidelijk.

De bijrijder is met een ambulance naar het ziekenhuis om de hoek gebracht.

Volgens getuigen zou de bestuurder van de Volkswagen vlak voor de crash hard door de laan hebben gereden (foto: SQ Vision).
Volgens getuigen zou de bestuurder van de Volkswagen vlak voor de crash hard door de laan hebben gereden (foto: SQ Vision).
Foto: SQ Vision
Foto: SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!