Alle winacties in Roeptoetgat op een rij

26 januari om 10:41 • Aangepast 8 februari om 14:20
nl
Carnaval in Roeptoetgat is een fijnfisjenie! Om dat extra te vieren zijn er allerlei winacties waar je kaartjes, roeptoeters of carnavalspakketten kunt winnen. Hier kun je alle winacties vinden, inclusief de uitleg.?Dus zet je radio aan, installeer Brabant+, volg onze social media kanalen, hou onze app/website in de gaten en speel lekker mee!
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Roeptoeters

1. Roeptoeterdemee?
Het wordt de musthave van dit jaar en wellicht ook de komende jaren: de enige echte Roeptoeter! In Roeptoetgat vliegen de Roeptoeters je deze carnaval om de oren. Wil jij ook zo'n veelzijdige Roeptoeter bemachtigen? Zet een post onder de Roeptoetvideo die je op onze social media kunt vinden. Laat met een origineel, grappig of creatief bericht of video weten hoe jij de roeptoeter gebruikt. Dan win jij er misschien ook wel één!

Bekijk hier het bericht op Facebook en doe mee!

Tickets Fijnfisjenie Café

1. Wittegeit?
Kijk op social media de video met Christel: ga mee naar het café? Geef je antwoord op de vraag over het Fijnfisjenie Café in de comments. Misschien win jij dan wel tickets om mee te feesten in het Fijnfisjenie Café.

2. De kater komt later
Maak het katerrecept van Christel na, deel je foto en maak kans op kaarten voor het Fijnfisjenie Café.

Christel en Jordy in het Fijnfisjenie Café
Christel en Jordy in het Fijnfisjenie Café

Tickets 3 Uurkes Vurraf

1. De Roeptoetroom
Jordy Graat en Christel de Laat worden een uur lang opgesloten in een carnavalsescaperoom: De Roeptoetroom. Ze hebben de hulp van het publiek hard nodig om het spel uit te spelen en als ze dat lukt spelen ze 11 keer 2 kaarten voor 3 Uurkes Vurraf vrij die ze mogen verloten. Meespelen kan in de comments op Facebook en via de QR-code op Brabant+. Kijk donderdag 1 februari van 20.00 tot 21.15 uur op Facebook en Brabant+.

2. Brabant Vandaag
Kijk van maandag 29 januari tot en met vrijdag 2 februari naar Brabant Vandaag, vanaf 17.45 uur (daarna elk uur herhaald). In de uitzending hoor je hoe je 2 tickets kunt winnen. Dan ben jij wellicht een van de gelukkigen op het carnavalsspektakel 3 Uurkes Vurraf.

3. 't Brabants Buske
Op Vrijdag 2 februari aan het einde van de middag verstoppen Christel en Jordy zich in de provincie met 1x11 en 1x4 tickets voor 3 Uurkes Vurraf. Live op Facebook kan je ze volgen én krijg je exclusieve hints. Vind 't Buske en luister naar de radio voor het codewoord om kans te maken op deze kaarten.

4. De speurtocht op Brabant+
Op 26 januari is de eerste speurtocht gespeeld, 5 februari de tweede. De winnaars hebben een mail ontvangen. Heb je niets ontvangen? Dan zat je helaas niet bij de winnaars.

5. Roeptoetgat in de Brabant+ app
Van 26 januari tot en met 8 februari duikt op verschillende momenten de tekst 'Roeptoetgat' op in de omschrijving van een aflevering. Heb jij het woord 'Roeptoetgat' gevonden? Mail dan je oplossing, inclusief programma en aflevering, naar [email protected]. De eerste 3 inzendingen winnen ieder 4 tickets.

Heb je Brabant+ nog niet geïnstalleerd? De app kun je hier downloaden

6. De zoektoeter in de Brabant+ app

Van 26 januari t/m 8 februari wordt in de app van Brabant+ op verschillende momenten het embleem van Roeptoetgat verstopt in een afbeelding van de programma's. Heb jij het embleem gevonden? Mail dan je oplossing, inclusief programma en de aflevering, naar [email protected]. De eerste 3 inzendingen winnen ieder 4 tickets.

7. Easter Egg op de website en in de app
Download de app van Omroep Brabant en win tickets voor 3 Uurkes Vurraf!? Van 26 januari t/m 8 februari wordt in de app van Omroep Brabant op verschillende momenten een speciale roeptoeter verstopt in een afbeelding van de artikelen. De roeptoeter die je moet vinden is exact hetzelfde als die uit het logo van Roeptoetgat, maar hier staat ook het jaartal 2024 in (zie de afbeelding hieronder). In elk bericht kan deze speciale Roeptoeter verstopt zitten.

Heb jij de roeptoeter gevonden? Mail dan je oplossing (de plaats van de roeptoeter), inclusief kop van het artikel, naar [email protected]. De eerste inzendingen wint 4 tickets. Let op: alleen die artikelen waar de officiële roeptoeter met jaartal 2024 volledig te zien is, die tellen mee.

Zoek deze speciale roeptoeter
Zoek deze speciale roeptoeter

8. Social Media
Volg ons op social media, daar komen verschillende winacties langs.

9. Het roeptoetgeluid van de radio
Op de radio zijn er allerlei manieren om tickets te scoren. De rode draad in het verhaal: zet de radio aan en blijf luisteren! Zo maak je de hele dag door kans op kaarten zodra je het speciale geluid hoort. Hoor jij het kenmerkende roeptoetgeluid op de radio? App ons dan op 06-57328203.

10. De Roeptoetman en route
Daarnaast sturen we onze Roeptoetman de provincie in om langs Brabanders te gaan die graag naar 3 Uurkes Vurraf willen. Als ze de radio aan hebben op Omroep Brabant, heb je meteen prijs en mag je met een grote groep naar het feest der feesten.

11. Tel de krakers in de radio-uitzending
Tot slot kun je ook nog tickets winnen door heel goed alle carnavalsliedjes die we draaien te tellen. Hoeveel carnavalsliedjes zijn er gedraaid? App ons dan op 06-57328203.

En… zet je radio aan! Meteen luisteren doe je hier

Gezelligheid tijdens 3 Uurkes Vurraf (foto: Twan Spierts)
Gezelligheid tijdens 3 Uurkes Vurraf (foto: Twan Spierts)

Carnaval beleef je in Roeptoetgat

Kijk 3 Uurkes Vurraf live op tv of kijk de uitzending terug via Brabant+.

Blijf in de stemming via Roeptoetgat. Luister naar Dweilradio, kijk tv, blijf op de hoogte van al het carnavalsnieuws via onze app, volg ons op onze socialmediakanalen en kijk alle carnavalsprogramma's terug wanneer jij dat wilt op Brabant+.

Het volledige programma vind je op de website.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!