Download hier je eigen Roeptoetgat-carnavalspakket

2 februari om 12:00 • Aangepast 16 februari om 02:03
nl
Ben jij ook zo'n liefhebber van carnaval en wil je dat laten zien? Help jezelf en anderen om in de stemming te komen. Want op deze pagina kun je gratis allerlei leuke dingen downloaden. Hang de poster voor je raam, gebruik het kader voor Facebook, stuur de gifjes naar je vrienden of maak een van Betty's lekkere recepten. Maar let wel op. Het gebruik hiervan kan leiden tot buitensporige vrolijkheid, lol en uitgelaten blijdschap. Doe mee en versier jezelf en je huis met het Roeptoetgat-carnavalspakket!
Profielfoto van Michiel Bos
Geschreven door

Carnaval beleef je in Roeptoetgat. Maar dan wil je wel graag feestelijk voor de dag komen. Dweilradio klinkt net wat beter als je huiskamer is versierd met de vlaggenlijn en 3 Uurkes Vurraf is nog feestelijker met de Fijnfisjenieconfetti. Het is niet gezegd dat je met een profielfoto van Roeptoetgat meer kans maakt om kaarten te winnen, maar je valt sowieso meer op.

Dus gebruik het Facebookkader, verander je profielfoto op WhatsApp, gebruik de achtergrond in je online meeting en versier je huis. Dan wordt jouw carnaval 2024 gegarandeerd een stukje gezelliger!

Je kunt alles hier gratis downloaden:

  • Vrolijke carnavalgifjes:

Het laatste carnavalsnieuws hoor, zie en lees je het eerst in Roeptoetgat.

Blijf met carnaval op de hoogte via www.omroepbrabant.nl/roeptoetgat

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!