De 11 finalisten van Kies Je Kraker 2024 zijn bekend: stem nu!

5 februari om 20:05 • Aangepast 20 februari om 02:01
nl
Wat wordt het beste carnavalsliedje van 2024? De ontknoping van Kies Je Kraker komt steeds dichterbij. In de finale van de wedstrijd zijn er nog 11 liedjes over met krakers van onder anderen Veul Gère, Lamme Frans en Mosterd na de maaltijd. De teller staat weer op nul en dus kan iedereen weer volop stemmen!
Profielfoto van Frank Janssen
Geschreven door
Frank Janssen

In het eerste deel van de wedstrijd deden er nog 33 liedjes mee. Maandagavond om acht uur zijn de onderste 22 afgevallen en bleven er 11 liedjes over voor de grote finale. Deze 11 liedjes nemen het de komende dagen tegen elkaar op. De winnaar krijgt komende vrijdag tijdens 3 Uurkes Vurraf de felbegeerde trofee overhandigd.

Ook nu zullen de vijf populairste liedjes op alfabetische volgorde in de 'Golden Zone' staan. Zo is het tot het laatst toe spannend wie de meeste stemmen van het publiek krijgt. Stemmen kan hier.

Kies Je Kraker is de jaarlijkse zoektocht van Omroep Brabant naar het beste carnavalsliedje van het jaar. Eerder werd de prijs al gewonnen door Veul Gère, Lamme Frans en De Dorini's. Vorig jaar won 'Ladders zat' van Gullie & Lanterfantje.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!