Video

Zeven aanhoudingen na steekpartij, slachtoffer in ziekenhuis opgepakt

12 februari om 00:47 • Aangepast gisteren om 02:00
nl
Bij een steekpartij aan de Vierde Rompert in Den Bosch is een man zondagavond ernstig gewond geraakt aan zijn nek. Het slachtoffer werd door agenten op straat gevonden. Eerst meldde de politie na de steekpartij de aanhouding van drie mannen. Inmiddels zitten zeven verdachten vast, zo laat de politie maandagmiddag weten.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Het slachtoffer, een man van 36 uit Gorinchem, is een van de zes aangehouden verdachten. Hij werd maandagochtend in het ziekenhuis aangehouden. Hij wordt verdacht van van openlijke geweldpleging.

Zondagavond rond half elf kreeg de politie verschillende meldingen over een ruzie in de wijk De Rompert. Agenten die op de meldingen reageerden, vonden vervolgens aan de Vierde Rompert het slachtoffer. Snel daarna konden drie mannen worden aangehouden, onder wie de bewoner van een huis waarvan bij de ruzie een ruit van de voordeur sneuvelde.

Later zondagavond en maandag werden nog drie verdachten aangehouden. Naast het slachtoffer zitten nu mannen uit Waalwijk, Den Bosch en Drunen vast. Zij zijn 18 tot 53 jaar oud.

Bloed op diverse plaatsen
Grote delen van de Vierde Rompert werden na de steekpartij afgezet door agenten. Op diverse plaatsen op straat lag bloed na de steekpartij. Dit is met emmers water weggespoeld. De politie verwacht mogelijk nog meer aanhoudingen.

De politie onderzoekt wat zich precies heeft afgespeeld in de Bossche wijk. Zo is bijvoorbeeld onduidelijk wat de aanleiding is van de confrontatie op straat.

Bij de ruzie in Den Bosch sneuvelde onder meer een raam van een voordeur (foto: Bart Meesters).
Bij de ruzie in Den Bosch sneuvelde onder meer een raam van een voordeur (foto: Bart Meesters).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!