Video

Teun blaast zich het apezuur op portofoon voor 'alcoholcontrole'

12 februari om 19:21 • Aangepast maandag om 19:30
nl
Gezellig een middagje in Eindhoven stappen samen met zijn vrienden, dacht Teun (22) uit Nijmegen. Maar terwijl zijn feestmakkers wel een carnavalstent binnen mochten, werd hij tegengehouden omdat hij over een hek struikelde. Een filmpje waarin Teun twee keer op een portofoon blaast, om te bewijzen dat hij niet dronken is, ging viral.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

"Toen ik over dat hek struikelde, werd ik meteen meegenomen door twee beveiligers", vertelt Teun. "Ik meteen in de stress, want mijn vrienden gingen al naar binnen. Toen stond ik daar alleen."

Eén van de beveiligers zegt dat Teun een blaastest moet doen. Als blijkt dat hij niet dronken is, mag hij naar binnen. Maar hij krijgt vervolgens geen blaasapparaat voorgeschoteld, maar de antenne van de portofoon van de beveiliger.

"Ik had helemaal niets door. Ik was er helemaal op gefocust die blaastest goed te doen, zodat ik binnen mocht", zegt Teun die toegeeft al wel iets gedronken te hebben. "Pas toen ik de tweede keer moest blazen, had ik vaag door dat er iets vreemds was."

Viral op Tiktok
De beveiligers plaatsten de video op hun TikTok waar die al bijna 730.000 keer bekeken is. Teun , die na de grap alsnog binnen mocht, heeft zijn vrienden later in de tent teruggevonden.

"Het is het tweede jaar op rij dat ik deze grap uithaal. Die jongen was op het randje van dronken, maar wel op een grappige manier. Ik doe dit ook niet bij iedereen, het moet wel bij iemand passen", zegt beveiliger Rendel van den Heuvel.

"Hij was vooral heel erg blij dat hij alsnog binnen mocht. Maar ik ga deze grap deze carnaval niet meer uithalen. Eén keer per jaar is genoeg. Volgend jaar weer", waarschuwt de beveiliger.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!