Carnavalsmilitair trapt tegen fiets: vrouw raakt zwaargewond

20 februari om 15:04 • Aangepast 1 maart om 02:02
nl
Twee vriendinnen zijn tijdens de carnavalsnacht van dinsdag 13 februari op de Kerkstraat in Uden hard gevallen toen een carnavalsvierder hun fiets omverschopte. De dader was uitgedost als militair in camouflagepak. De vrouw die achterop de bagagedrager zat, raakte door de val zwaargewond. De politie in Maashorst deelt op Instagram informatie over de actie van de man.
Profielfoto van Wim Coenen
Geschreven door

De vrouwen fietsten rond kwart voor een 's nachts over de Kerkstraat. Ze zagen de man op straat staan in de buurt van bloemenzaak BAROCK style & flowers. Hij versperde hen de weg. In dronken toestand riep hij tegen de vrouwen dat ze moesten stoppen.

Dat de vrouwen volgens de politie 'verstandig' wilden doorfietsen, pikte de carnavalsmilitair niet. Hij trapte tegen hun fiets en de twee kwamen ten val.

Bij de bloemenzaak stond volgens de politie op het moment van de mishandeling een aantal mensen. De man in het camouflagepak zou naar dit groepje toe zijn gelopen. De politie wil in contact komen met deze getuigen en roept ze op zich te melden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!