Django Wagner viert zijn 15-jarig jubileum in 013 in Tilburg

1 maart om 14:30 • Aangepast 15 maart om 02:04
nl
Volkszanger Django Wagner pakt het groot aan dit najaar. Hij staat op 4 oktober in de grote zaal van poppodium 013 in Tilburg om te vieren dat hij 15 jaar geleden doorbrak met het nummer 'Kali'. Sindsdien zat de zanger uit Nuenen niet stil. Hij maakte 10 albums en 46 singles. Genoeg om op terug te blikken dus voor het jubileumconcert waarvoor dit weekend de voorverkoop begint. Django Wagner vertelt er zondag over in de talkshow KRAAK. van Omroep Brabant.
Profielfoto van Arjo Kraak
Geschreven door

Ook presenteert Django in KRAAK. zijn nieuwe single: 'Where is the love (we used to know)', oorspronkelijk een nummer van de Britse formatie Delagation uit 1977, en in 1995 gecoverd door het Nederlandse duo Timeless. Met dat duo heeft Django nu een nieuwe versie gemaakt. Deels in het Engels, deels in het Nederlands gezongen, maar net zo 'Motown' als het origineel. Het nummer komt op vrijdag 8 maart uit.

Het laat weer een andere kant zien van de zanger die ook al indruk maakte in het programma 'De Troubadours' van Omroep Brabant. Samen met presentator Christon Kloosterboer voerde hij op het woonwagenkamp waar hij woont het nummer 'Kind van de zon en de wind uit', één van zijn meest persoonlijke nummers tot nu toe. Het programma werd deze week herhaald bij de landelijke omroep MAX en dat leverde veel positieve reacties op.

Verder in KRAAK
Marjo Toemen heeft een apotheek in Eindhoven en is bestuurslid van een een zorggroep van 80 apotheken in Zuidoost-Brabant. Ze maakt zich grote zorgen over het tekort aan medicijnen.

En Hoogleraar Ton Wilthagen van Tilburg University over het gebrek aan personeel. Moeten er meer arbeidsmigranten komen, moeten we allemaal fulltime gaan werken of zijn er gewoon te veel banen?

KRAAK. wordt elke zondag om 12 uur live uitgezonden en daarna herhaald. Het programma is ook online terug te kijken en via Brabant+.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!