Man bont en blauw geslagen met ijzeren staven: politie toont beelden

4 maart om 19:23 • Aangepast 15 maart om 02:03
nl
Een man uit Eindhoven is vorig jaar in zijn woonplaats bont en blauw geslagen door twee mannen met ijzeren staven. Een derde man filmde de mishandeling met zijn mobieltje. Een en ander gebeurde op zaterdagavond 19 augustus. De daders gingen er na de mishandeling in een auto vandoor. In Bureau Brabant werden maandagavond beelden getoond van de mishandeling in de hoop de daders te vinden.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Het slachtoffer liep die bewuste avond op een pleintje aan de Vivaldistraat niets vermoedend naar een geparkeerde auto, een Volkswagen Golf. Twee mannen stappen op dat moment uit de auto en gaan hem met ijzeren staven te lijf. Een derde man die ook uit de auto is gestapt, filmt de aanval met zijn mobieltje.

Het slachtoffer wordt meerdere keren op zijn hoofd geraakt en probeert weg te komen. Uiteindelijk weet zijn vrouw de daders al schreeuwend weg te jagen. De drie vertrekken vervolgens in de donkerblauwe Volkswagen Golf.

Onder het bloed
Het slachtoffer liep bij de mishandeling meerdere hoofdwonden op. Hij zat onder het bloed en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

De mishandeling gebeurde in de buurt van het huis van het slachtoffer. Een bewakingscamera legde de mishandeling vast. Over de achtergrond van de mishandeling tast de politie in het duister. Was het een gerichte actie of een vergissing, vraagt ze zich in de uitzending van Bureau Brabant af.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!