Heroïne en cocaïne in auto en geen rijbewijs, twee mannen uit Breda vast

16 maart om 18:25 • Aangepast 27 maart om 02:04
nl
De politie heeft vrijdagavond twee mannen uit Breda van 20 en 40 aangehouden. Er werden zakjes met heroïne en cocaïne in de auto gevonden. De 20-jarige man en bestuurder van de auto, was een maand geleden zijn rijbewijs kwijt geraakt vanwege het rijden onder invloed en het weigeren van de bloedproef, meldt de politie.
Profielfoto van Arnold Tankus
Geschreven door

Agenten zagen afgelopen vrijdag rond 21.30 uur op de Maarten de Vriesstraat in Breda een auto zonder licht rijden. Hierdoor besloten zij het voertuig te controleren. Tijdens de controle bleek de bestuurder geen rijbewijs te hebben.

Tijdens het onderzoek naar zijn identiteit werden in de auto diverse drugs aangetroffen. Hierop zijn de 20-jarige bestuurder en de 40-jarige bijrijder aangehouden.

In de auto werden 16 zakjes heroïne, 35 zakjes cocaïne, nog 3 envelopjes met cocaïne en drie ongebruikte joints aangetroffen. Daarbij bleek dat de bestuurder zijn rijbewijs een maand geleden heeft moeten inleveren. Hij was dit kwijt vanwege het rijden onder invloed gevolgd door het weigeren van de bloedproef.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!