Video

3 gewonden bij steekpartij na ruzie sekswerker, chauffeur en Roemenen

31 maart om 10:00 • Aangepast 19 april om 02:11
nl
Drie mensen zijn zondagochtend gewond geraakt bij een steekpartij bij KAFRA Housing, aan de Professor Veltmanweg in Waalwijk. In dit gebouw wonen vooral arbeidsmigranten. Hulpdiensten rukten massaal uit om hulp te verlenen. Wat er precies gebeurd was, kregen de agenten niet naar boven, maar het zou mogelijk gaan om ruzie tussen een sekswerker, haar chauffeur, klanten en andere bewoners van het complex.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Rond zes uur werd de politie gewaarschuwd. In totaal kwamen elf politieauto's, drie ambulances, een traumahelikopter, een arrestantenbus van de politie en een hondengeleider met zijn hond naar de Veltmanweg.

Toen de agenten aankwamen, zagen ze meerdere gewonden. In een van de kamers hielden ze een vrouw aan die messen in de buurt had liggen. Wat er precies gebeurd was, kregen de agenten niet naar boven, maar het zou mogelijk gaan om ruzie tussen een sekswerker, haar chauffeur, klanten en andere bewoners van het complex.

Vastgezet
Uiteindelijk werden zeven Roemenen aangehouden: vier mannen en drie vrouwen. Van die zeven waren er drie gewond. Zij werden naar een ziekenhuis gebracht. Een van hen moest in het ziekenhuis blijven. De andere zes verdachten zijn vastgezet. De recherche gaat de zaak onderzoeken.

De steekpartij vond plaats bij KAFRA Housing aan de Professor Veltmanweg in Waalwijk (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).
De steekpartij vond plaats bij KAFRA Housing aan de Professor Veltmanweg in Waalwijk (foto: Iwan van Dun/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!