Video

Zoon (24) opgepakt nadat hij op straat zijn eigen vader (52) neersteekt

16 april om 16:51 • Aangepast 27 april om 02:06
nl
In Vlijmen heeft dinsdagmiddag een zoon zijn eigen vader op straat neergestoken. Dat gebeurde kort na half vier op de T-splitsing van de Nobellaan met de Marconilaan. Aanleiding zou een ruzie tussen beiden zijn geweest. De zoon sloeg op de vlucht maar is in de loop van de avond aangehouden in Apeldoorn, zo bevestigt de politie.
Profielfoto van Frits van Otterdijk
Geschreven door

Er kwamen meerdere ambulances op het incident af. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Het 52-jarige slachtoffer is met spoed per ambulance naar het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg gebracht. De zoon van 24 sloeg op de vlucht. Meerdere eenheden van de politie gingen op zoek naar hem. Het spoor leidde naar Apeldoorn waar hij later op de avond is aangehouden.

De kruising ging tijdelijk dicht voor het verkeer. Het sporenonderzoek op straat werd gehinderd door hevige regenval. Wel hield de politie een buurtonderzoek. Meerdere getuigen zouden de steekpartij hebben gezien.

Volgens omstanders zouden vader en zoon in de buurt wonen. De politie laat weten dat vader en zoon inwoners van Vlijmen zijn.

Foto: Bart Meesters / SQ Vision
Foto: Bart Meesters / SQ Vision

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!