Video

'Apart loopje' verraadt verdachte die meisjes van scooter schopte

19 april om 14:05 • Aangepast 27 april om 02:03
nl
Er is een man aangehouden voor het schoppen van twee meisjes in Waalwijk, waardoor zij donderdagmiddag van de scooter vielen. Een agent herkende op straat een man met hetzelfde aparte loopje als de verdachte op de camerabeelden. De man beet een agent tijdens de aanhouding en maakte een erg verwarde indruk.
Profielfoto van Evie Hendriks
Geschreven door
Evie Hendriks

De meisjes werden op het Halve Zolenpad van hun scooter geschopt. Door de val raakten de meisjes gewond. Een van hen is nog altijd zwaargewond. De politie vond tijdens het onderzoek enkele tanden in het grasveld, die vermoedelijk van een van de slachtoffers zijn.

Ondanks tips, getuigenverklaringen en meldingen op Burgernet en sociale media wist de politie donderdag geen verdachte aan te houden.

Verwarde indruk
Op camerabeelden viel wel het aparte loopje van de verdachte op. Een agent herkende rond kwart over acht 's ochtends vanuit zijn auto een man in de Burgemeester van der Klokkenlaan die hetzelfde loopje leek te hebben.

Agenten besloten de man aan te houden als verdachte van de zware mishandeling. De man verzette zich flink tijdens de aanhouding en beet een agent in haar hand. Ook maakte de verdachte een erg verwarde indruk. Bij aankomst op het politiebureau werd medische en psychische zorg voor de man geregeld.

De verdachte zit op dit moment vast. De recherche gaat verder met het onderzoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!