Video

Man (48) opgepakt voor rammen van auto's tijdens politieachtervolging

24 april om 16:16 • Aangepast 15 mei om 02:00
nl
Een 48-jarige man uit Geldrop is opgepakt, nadat hij dinsdagmiddag meerdere auto's beschadigde bij een wilde politieachtervolging in zijn woonplaats. De man negeerde een stopteken van de politie en ging er vandoor. Daarbij raakten een politieauto en vijf andere auto's beschadigd.
Profielfoto van Evie Hendriks
Geschreven door
Evie Hendriks

De man met een Audi TT kreeg een stopteken, omdat bij de politie bekend was dat hij geen geldig rijbewijs had. Hij kon dinsdag niet worden aangehouden. Woensdag wist de politie de man aan te houden in zijn huis in Geldrop.

Bij de verkeerslichten aan de Johan Peijnenburgweg kreeg de man een stopteken. Hij reed door rood en lette totaal niet op het verkeer.

Wilde achtervolging
Een auto reed de bosjes in op de Mierloseweg, vlakbij de kruising met de Tricotstraat. Of dat de bestuurster schrok en zelf de bosjes in reed of dat de auto werd geramd, is nog niet duidelijk. De bestuurster reed dwars door de struiken heen en kwam aan de andere kant op het fietspad tot stilstand.

De vluchtende man reed daarna verder richting de Gruttostraat. Hij reed daar tegen twee auto's. De politie reed achteruit om te keren en raakte daarbij een rode bus. De bestuurder reed verder en dumpte zijn beschadigde auto vlakbij het kanaal, in de buurt van de Nuenenseweg.

De schade aan de auto's was groot:

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!