Video

'Leraar gewond na ruzie en bedreiging met mes op hogeschool'

30 mei om 09:00 • Aangepast 12 juni om 02:04
nl
Bij een ruzie op de Fontys Hogeschool aan de Rachelsmolen in Eindhoven, waarbij een mes is getrokken, is donderdagochtend rond acht uur iemand lichtgewond geraakt. Volgens meerdere omstanders heeft een student een leraar bedreigd met een mes en is de leraar hierbij gewond geraakt.
Profielfoto van Arnold Tankus
Geschreven door

De politie was vooralsnog niet bereikbaar om dat te bevestigen. Agenten hebben donderdagochtend in de school, zonder resultaat, gezocht naar de verdachte. De school was daarom tijdelijk ontruimd, maar is inmiddels weer open.

De politie heeft het over een bedreiging en schermutseling met een mes. Het lijkt hierbij volgens haar niet om 'een bewust tegen de instelling gerichte actie te gaan'.

"Ik hoorde dat een mevrouw zou zijn gestoken, maar dat het wel meevalt", zegt studente Mania. "Het was vanmorgen een grote chaos en overal politie, maar verder weet ik ook alleen maar wat ik in de wandelgangen heb gehoord."

Signalement
De verdachte die door de politie nog wordt gezocht, is een man van tussen de 40 en 45 jaar. Hij heeft kalend/gemillimeterd haar, een stoppelbaard, en droeg mogelijk een blauwe sweater met capuchon en een rugzak.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Studenten voor het gebouw van Fontys (foto: SQ Vision).
Studenten voor het gebouw van Fontys (foto: SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!