Liveblog

112-nieuws: voetganger aangereden op zebrapad • meisje (15) vermist

12 juni om 14:38 • Aangepast 26 juni om 02:04
nl
In dit liveblog hielden we je deze woensdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten.

20.19

Geen treinen

Door een aanrijding bij station Rosmalen rijden er geen treinen tussen Den Bosch en Oss. Volgens de hulpdiensten De NS verwacht dat dit tot half elf duurt.

18.40

Meisje (15) vermist

In Eindhoven werd een 15-jarig meisje met het syndroom van Down vermist. Ze werd rond vijf uur deze middag voor het laatst gezien rond de Venuslaan in Eindhoven. Inmiddels is ze weer teruggevonden.

17.14

Schapen op het spoor

Tussen Geldermalsen en Den Bosch reden een half uur geen treinen omdat er een kudde schapen op het spoor stond.

17.04

Man gewond na schietincident

De politie heeft afgelopen nacht geschoten op een man in de Oranjestraat in Uden. De agenten kwamen rond half drie 's nachts af op een melding van een inbraak in bedrijfsauto's. De man die geraakt werd, bleek een 31-jarige man uit Zeeland. Hij is in het ziekenhuis behandeld aan de verwonding in zijn been.

De auto's waren beschadigd door de inbraak. De politie doet buurtonderzoek en er wordt gezocht naar camerabeelden en getuigen.

16.54

Voetganger aangereden op zebrapad

Vanmiddag is er een voetganger aangereden door een auto aan de Slimstraat in Udenhout. De vrouw, die het zebrapad overstak, is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de zaak.

Foto: Toby de Kort.
Foto: Toby de Kort.
Foto: Toby de Kort.
Foto: Toby de Kort.
14.39

Vrouw gewond na ongeluk

Een vrouw op een scooter is vanmiddag aangereden door een auto. Dat gebeurde op de kruising van de Kapittelweg met de Goeseelsstraat in Breda. De vrouw is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Na het ongeluk botsten verschillende auto's op elkaar. De politie doet onderzoek.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
Foto: Perry Roovers/SQ Vision.
14.34

Kittens in doos gedumpt

Twee katten en drie kittens zijn zomaar door hun baasje gedumpt. Ze zaten in een dichtgeplakte kartonnen doos. Aan de zijkant waren enkele gaten geprikt. De doos lag bij Berkendonk in Helmond. "Dit is toch echt niet de manier om van je katten af te komen", zegt de dierenambulance.

Foto: Dierenambulance en dierenasiel Helmond/Facebook.
Foto: Dierenambulance en dierenasiel Helmond/Facebook.
Foto: Dierenambulance en dierenasiel Helmond/Facebook.
Foto: Dierenambulance en dierenasiel Helmond/Facebook.
13.12

Jerrycans gevonden in de sloot

In de sloot in de buurt van de Heuvelstraat in Schijndel zijn elf blauwe jerrycans en afval gevonden. Dat meldt TV Schijndel. Gemeentewerkers deden de ontdekking en schakelden de politie in. De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek.

Foto: TVSchijndel.
Foto: TVSchijndel.
07.45

Ongeluk op A58 in de richting van Tilburg

Ook in de richting van Tilburg is op de A58 een ongeluk gebeurd. Vanaf Best stond in de richting van Tilburg een file. Het verkeer moest rekening houden met een vertraging van een uur. De linkerrijstrook was tijdelijk dicht. Rond half negen was de weg weer vrij.

Wachten op privacy instellingen...
06.50

Ongeluk op A58 richting Oirschot

Op de A58 van Breda in de richting van Eindhoven is vanochtend bij Oirschot een ongeluk met meerdere auto's gebeurd. De linkerrijstrook was tijdelijk dicht. Wegebruikers hadden daardoor een vertraging van bijna een uur. Omrijden kon bij knooppunt de Baars via Den Bosch over A65 en A2.

Wachten op privacy instellingen...
04.00

Politie schiet verdachte in been bij aanhouding in Uden

De politie heeft vanochtend in alle vroegte in Uden bij een aanhouding een schot gelost. De verdachte is daarbij in zijn been geraakt en is gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Een woordvoerster van de politie wil niet zeggen waarvan het slachtoffer wordt verdacht. Het voorval gebeurde rond vier uur in de Oranjestraat.

Hier lees je meer over het voorval.

03.30

Automobilist komt om het leven bij botsing met vrachtauto op A67 bij Asten

Een automobilist is afgelopen nacht om het leven gekomen na een botsing met een vrachtauto op de A67 bij Asten. Het gaat om een 56-jarige man uit Eindhoven. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Hier lees je meer over het ongeluk.

Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
Foto: Dave Hendriks/SQ Vision
23.30

Opnieuw brand in sloopwoning in Oss

In een van de sloopwoningen aan de Brabantstraat in Oss heeft gisteravond opnieuw een brand gewoed. Bij de politie kwam een melding binnen van een verdachte situatie. Toen agenten in de Brabantstraat aankwamen troffen zij niemand aan. Wel zagen zij een brand in een van de woningen.

Daarop werd de brandweer gewaarschuwd. Brandweerlieden hebben het vuur geblust. Afgelopen zaterdag was er ook al brand gesticht in twee sloopwoningen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!