Video

Massale zoektocht van de politie naar vermiste man (24)

14 juni om 11:26 • Aangepast 28 juni om 02:06
nl
De politie is vrijdag in Oisterwijk massaal op zoek gegaan naar een vermiste man van 24 jaar. Bij de zoekactie waren minstens zes tot zeven politieauto's betrokken. Ook kamde een helikopter de omgeving uit. "We kunnen de man niet vinden en in Brabant zijn we gestopt met zoeken", zegt een woordvoerder van de politie.
Profielfoto van Arnold Tankus
Geschreven door

De man komt van oorsprong uit Nijmegen en daarom is de coördinatie van de zoektocht terug bij de politie Oost-Nederland, legt de woordvoerder uit. "Er zijn aanwijzingen dat hij zich momenteel in Venray zou begeven."

De politie kamde de omgeving en een bosgebied bij de Hoevenseweg uit. Volgens een omstander zou een signaal van de telefoon van de man vanuit dit gebied komen.

Een helikopter heeft zeker een half uur tot drie kwartier gezocht.

De politie maakte vrijdagmorgen bekend 'dringend op zoek te zijn' naar een witte man van 24 jaar. Hij is 1.84 meter, heeft donkerbruin kort haar en donkerbruine ogen. Zowel links op zijn kin en rechts onder mond zit een opvallend moedervlekje. Mogelijk is hij gekleed in een shirt met een spijkerbroek en lichte schoenen.

Er is een helikopter ingezet om de man te zoeken (foto: Toby de Kort/SQ Vision).
Er is een helikopter ingezet om de man te zoeken (foto: Toby de Kort/SQ Vision).

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!