Kelsey zoekt man met wie ze flirtte in Efteling: 'Misschien is hij single'

15 juni om 17:00 • Aangepast 28 juni om 02:06
nl
Er is geen sprookjesachtigere omgeving om de liefde van je leven te ontmoeten dan de Efteling. Het overkwam misschien wel de 27-jarige Kelsey Smidt uit Nieuwerkerk aan den IJssel. In het Sprookjesbos van het attractiepark liep ze, naar eigen zeggen, een 'interessante man' tegen het lijf. Op enkele flirtmomenten in het pretpark na zag ze de man niet meer. Kelsey is nu op zoek naar hem en wil hem graag nog eens ontmoeten.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Afgelopen woensdag was de jarige Kelsey met haar dochtertje in het attractiepark. Iets verderop stond een man van een jaar of dertig met een jongetje en zijn ouders. Hij vroeg of Kelsey een foto van hen wilde maken voor Langnek. Dat deed Kelsey. En daarna liepen zij weer door.

"Ik vond het vanaf het eerste moment een interessante man. Ik was wel nieuwsgierig en wilde meer weten van hem", vertelt Kelsey. Tijdens het dagje Efteling komt Kelsey de man met zijn ouders en zoontje nog een paar keer tegen. "Zijn moeder zat in een rolstoel van de Efteling."

"Normaal durf ik niets op Facebook te plaatsen. Nu dacht ik: doe het gewoon."

Aan het eind van de dag staan de auto's van Kelsey en de man gelijktijdig bij de slagboom. Vrolijke blikken gaan op dat moment over en weer. Kelsey kon meteen doorrijden, de man moest wachten omdat de slagboom haperde.

"Had ik hem maar meteen om zijn telefoonnummer gevraagd. Misschien is hij ook wel single", hoopt Kelsey. Eenmaal thuis post ze op Facebook haar ervaringen en hoopt hem nog een keer te ontmoeten. "Zoiets durf ik normaal gesproken niet op Facebook te zetten. Maar nu dacht ik: ik doe het gewoon. Misschien herkent iemand hem wel of hij zichzelf." Kelsey belde zelfs naar de Efteling, maar die kon niets voor haar betekenen.

"Had ik de ballen maar gehad om zijn telefoonnummer te vragen."

Kelsey hoopt via dit artikel nog een keer met de 'Efteling-man' in contact te komen. "Ik vond hem wel aantrekkelijk. Zijn uitstraling sprak mij wel aan. Ik denk dat we van dezelfde leeftijd zijn. Eigenlijk ben ik een verlegen persoon. Had ik de ballen maar gehad om naar zijn telefoonnummer te vragen."

Heb je een tip voor Kelsey? Stuur ons dan een berichtje, dan zorgen wij dat het bij Kelsey terechtkomt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!