Liveblog

112-nieuws: man gezocht voor vernieling • auto's botsen in Breda

25 juni om 07:54 • Aangepast 5 juli om 02:07
nl
In dit liveblog houden we je deze dinsdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie. Wil je automatisch updates ontvangen van dit liveblog? Klik dan op het belletje.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Liveblog

23.00

Dit liveblog is gesloten

22.59

Woningbrand in Waalre

De brandweer van Waalre is vanavond rond half elf uitgerukt voor een woningbrand in de Mariannestraat. De achterzijde van de betreffende woning zou in brand staan. Het is nog niet bekend of er slachtoffers betrokken zijn. Om voldoende bluswater te hebben heeft de Officier van Dienst twee waterwagens gevraagd. De brandweer wil voorkomen dat het vuur overslaat naar naastgelegen panden.

22.40

Bumperkleven met 175 kilometer per uur

Een Belgische man van 21 jaar kon vandaag zijn rijbewijs en auto inleveren. De man was aan het bumperkleven bij een snelheid van 175 kilometer per uur. Ook haalde hij rechts in met een gemiddelde snelheid rijden van 183 kilometer, meldt de verkeerspolitie.

Wachten op privacy instellingen...
21.54

Vermissing in Tilburg

De politie Tilburg meldt de vermissing van de 22-jarige Samiel Kibrom Tesfamariam. Hij wordt sinds 22 juni vermist uit Tilburg. Hij is het laatst gezien in de omgeving van zijn woning in Tilburg-West. Samiel is in onbekend richting vertrokken. Hij is te herkennen aan een zwarte Adidas-broek met witte strepen aan de zijkant en een wit stoffen vest met zwarte zakken. Hij heeft geen vervoersmiddel of ov-chipkaart.

Wachten op privacy instellingen...
21.22

Flinke botsing Berkel-Enschot

Op de de kruising van de Burgemeester Bechtweg en de Koningsoordlaan in Berkel-Enschot zijn twee auto's op elkaar gebotst. Vermoedelijk reed een van de twee auto's door rood, met als gevolg een harde klap tussen de twee voertuigen die veel schade veroorzaakte. Een van de bestuurders raakte gewond aan zijn been. Na controle door ambulancepersoneel kon hij ter plekke worden behandeld en hoefde hij niet naar het ziekenhuis. De twee beschadigde auto's waren total loss en werden door een bergingsbedrijf getakeld en afgevoerd. De kruising was enige tijd afgesloten voor verkeer vanwege de bergingswerkzaamheden. Over de exacte oorzaak van de aanrijding is nog niets bekend. De politie doet onderzoek.

Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Foto: Jack Brekelmans/SQ Vision
Flinke schade na de botsing (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
Flinke schade na de botsing (foto: Jack Brekelmans/SQ Vision).
20.34

Drugslab gevonden, een Brabander aangehouden

Vanmiddag is een drugslag aangetroffen in een loods aan de Kuipersweg in Middelburg. Twee mannen zijn aangehouden: een 49-jarige man uit Weert en een 22-jarige man uit Wouw. Het drugslab werd gevonden bij een controle van de gemeente Middelburg en de FIOD. Het lab was ingericht voor de productie van synthetische drugs. De brandweer kwam ter plaatse om een metingen te doen en specialisten zorgen voor een veilige ontmanteling van het lab.

20.16

Man gezocht voor vernieling in Deurne

De politie zoekt een man die dinsdag 28 mei rond half twee in de nacht ruiten van een winkel heeft vernield op het Stationsplein in Deurne. De man droeg meerdere voorwerpen in zijn handen, keek goed om zich heen of niemand meekeek en gooide vervolgens met kracht een van deze voorwerpen in de richting van de ruit. Dit doet de man drie keer totdat de ruit vernield was. Daarna vertrok hij alsof er niets gebeurd was. Het is niet de eerste keer dat deze ondernemer slachtoffer is en vanwege de vernieling opgezadeld is met hoge kosten. Heeft u een tip, bel dan met de opsporingstiplijn via 0800-6070.

20.02

Geen treinen tussen Eindhoven en Deurne

Tussen Eindhoven Centraal en Deurne rijden er momenteel geen treinen door een overwegstoring. De NS verwacht dat dit tot kwart over tien vanavond gaat duren. Ook tussen Roosendaal en Vlissingen rijden er veel minder treinen door een defect spoor. Dit gaat zeker tot half een vannacht duren.

18.00

Auto's botsen in Breda

Twee auto's zijn vanmiddag rond zes uur tegen elkaar gebotst op de kruising van de Backer & Ruebweg met de Emerparklaan in Breda. Een inzittende raakte gewond en is met ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

In de andere auto zaten een man, vrouw en twee kinderen. Zij zijn in de ambulance gecontroleerd, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Beide auto's raakten zwaar beschadigd en zijn door een berger weggesleept.

Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
Foto: Perry Roovers/SQ Vision
16.37

Bekijk hier het 112-overzicht van dinsdag 25 juni:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

15.02

Fietser valt in sloot na botsing

Twee fietsers zijn vanmiddag op elkaar gebotst toen ze over de Stationsweg in Geertruidenberg reden. Een man op een normale fiets knalde daarbij op een wielrenner. De man kwam door de botsing in een sloot terecht. De brandweer kon hem daar uit halen. Hij is met verwondingen aan zijn been naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.

De man moest door de brandweer uit een beek gehaald worden (foto: Eye4images).
De man moest door de brandweer uit een beek gehaald worden (foto: Eye4images).
Het gebeurde op een fietspad (foto: Eye4images).
Het gebeurde op een fietspad (foto: Eye4images).
14.54

Bedrijfspand ontruimd vanwege brand

De brandweer moest dinsdagmiddag uitrukken voor een brand op het dak van een bedrijf aan de Eisenhowerweg in Veghel. De brand sloeg over naar het dak van binnenuit. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen, een waterwagen en een laddervoertuig. Het bedrijf moest worden ontruimd. De medewerkers zagen hoe de brandweer aan het werk was. Er zijn geen gewonden door de brand.

De medewerkers keken toe hoe de brandweer in actie kwam (foto: SQ Vision/Sander van Gils).
De medewerkers keken toe hoe de brandweer in actie kwam (foto: SQ Vision/Sander van Gils).
De brandweer zette een laddervoertuig in (foto: SQ Vision/Sander van Gils).
De brandweer zette een laddervoertuig in (foto: SQ Vision/Sander van Gils).
13.09

Brandweer heeft vuur bij afvalverwerker onder controle

Het vuur dat sinds vanmiddag woedt bij afvalverwerker Remondis op industrieterrein Ekkersrijt in Son en Breugel, is onder controle. De brandweer is nog bezig met het afblussen. De rook en stank zal nog wel enige tijd te zien zijn in de omgeving.

12.55

Brand bij afvalverwerker

Er is vanmiddag brand ontstaan op het terrein van afvalverwerker Remondis op bedrijventerrein Ekkersrijt in Son en Breugel. De brandweer is met meerdere blusvoertuigen aan het blussen. De rook is in de omgeving te zien.

Er komt veel rook vrij (foto: Omroep Brabant).
Er komt veel rook vrij (foto: Omroep Brabant).
Er zijn ook donkere rookpluimen te zien (foto: Omroep Brabant).
Er zijn ook donkere rookpluimen te zien (foto: Omroep Brabant).
Wachten op privacy instellingen...
12.48

Drie AZC-bewoners aangehouden na steekpartij

De politie heeft drie mannen aangehouden die verdacht worden betrokken te zijn bij de steekpartij in het AZC in Budel gisteravond. Het zijn alle drie bewoners van het het AZC. Twee mannen van 28 en 34 raakten gewond nadat een ruzie uit de hand liep en er met een scherp voorwerp werd gestoken. Ze moesten naar het ziekenhuis voor behandeling. De derde man (26) is lichtgewond geraakt bij de steekpartij.

12.00

Oproep aan pleziervaarders: zoek mee naar Yoran Krol

De politie roept vandaag pleziervaarders op om mee te zoeken naar de vermiste Yoran Krol (16) uit Sleeuwijk. Yorans fiets werd in de nacht van 24 op 25 december aangetroffen op de Merwedebrug. De politie vermoedt dat hij in het water terecht is gekomen. Sindsdien is er vaak naar hem gezocht. Nu doet de politie, met het oog op het zomerseizoen, een oproep aan mensen met een eigen boot om te letten op ongebruikelijke objecten in het water.

11.49

Auto's afgebrand, politie vermoedt brandstichting

Dat er afgelopen nacht vier auto's volledig afbrandden op de Pompweg in Waalwijk, is vermoedelijk het gevolg van brandstichting. Dat zegt de politie dinsdag tegen Omroep Brabant. De voertuigen gingen in vlammen op in bij een hotel voor arbeidsmigranten. De vuurzee was groot genoeg voor mensen in Kaatsheuvel om het te kunnen zien.

Er kwam veel rook vrij bij de branden (foto: Erik Haverhals).
Er kwam veel rook vrij bij de branden (foto: Erik Haverhals).
10.39

Waterlekkage in Helmond

De Engelseweg in Helmond is vanmorgen volgelopen met water door een lek. Volgens waterbedrijf Brabant Water gaat het om een lekkage die vanochtend om kwart voor negen is begonnen. Op beelden is te zien dat het in een gebied is waar aan het riool wordt gewerkt. Monteurs van het waterbedrijf hebben de leiding dichtgezet en het water is inmiddels in de grond gezakt. Door de lekkage hebben tien bedrijven in de buurt geen water, bruin water of een lage waterdruk. Brabant Water wil het het lek vandaag nog repareren.

De straat stond vanochtend blank (beeld: Mart Opheij).
De straat stond vanochtend blank (beeld: Mart Opheij).
10.16

Man voor elfde keer gepakt zonder rijbewijs

Een man werd gisteren door agenten in Tilburg met zijn auto aan de kant gezet nadat hij veel te hard reed. Hij haalde een snelheid van 200 kilometer per uur. Hij zou door zijn roekeloze actie zijn rijbewijs kwijtraken. Het probleem was dat de man helemaal geen rijbewijs had. En het was niet de eerste keer dat hij daarop werd betrapt. Het bleek al de elfde keer te zijn dat hij zonder rijbewijs achter het stuur kroop. Zijn auto is inbeslaggenomen en de man kan rekenen op meerdere bekeuringen.

07.52

Ongeluk met

vrachtwagen op A4
De linkerrijstrook van de A4 van Rotterdam richting Antwerpen is afgesloten bij Bergen op Zoom vanwege een ongeluk waarbij een vrachtwagen betrokken is. De afsluiting leidde rond kwart voor acht vanochtend tot een vijf kilometer lange file vanaf Steenbergen, goed voor bijna veertig minuten vertraging.

05.57

N260 even in beide richtingen dicht

De N260 was vanochtend vroeg enige tijd in beide richtingen dicht tussen tussen de afrit Riel en Gilze. Aanleiding was de slechte toestand van het wegdek daar, meldde de ANWB. Details werden niet bekendgemaakt. Inmiddels is de weg weer open.

05.30

Overlast bij voetbalclub SBC

Jongeren veroorzaken de laatste tijd weer overlast op en rond de voetbalvelden van SBC in Son. Mensen klagen dat ze schreeuwen en troep achterlaten. Naast dat dit natuurlijk niet de bedoeling is, wijzen wijkagenten erop dat het niet is toegestaan op de velden van SBC te komen als je daar niets te zoeken hebt. Ze gaan handhaven om de overlast terug te dringen.

Foto: Instagram wijkagenten Son en Breugel
Foto: Instagram wijkagenten Son en Breugel
23.43

Vrachtwagenchauffeur onder invloed van alcohol

Een vrachtwagenchauffeur reed gisteravond in Tilburg tegen de richting in op een Provincialeweg en negeerde daarna ook nog een rood verkeerslicht. Vanwege zijn rijstijl besloten boa's en agenten de chauffeur te controleren. Hij bleek onder invloed van alcohol.

Foto: Instagram politie Leijdal
Foto: Instagram politie Leijdal
21.37

Vrachtwagen slingert

Een vrachtwagenchauffeur reed gisteravond slingerend over de A58. Mensen die dit zagen, waarschuwden de politie. Agenten lieten de chauffeur stoppen. Die vermoedden dat de vrachtwagen te zwaar belanden was. De laadruimte stond vol kratten groenten. Daarop werd de vrachtwagen uit het verkeer genomen. Er volgt een weging en een technische controle.

Foto: Instagram politie Markdal
Foto: Instagram politie Markdal

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!