Video

Man bij zijn huis overvallen, verdachte is opgepakt

10 juli om 22:32 • Aangepast gisteren om 22:30
nl
Overvallers hebben woensdagavond geprobeerd om een bewoner van een huis aan de Schoutenhoek in Uden te overvallen. Dat gebeurde rond kwart voor negen 's avonds.
Profielfoto van Sami Kappe
Geschreven door
Sami Kappe

Toen de bewoner de deur opende, ontstond er een worsteling. De bewoner raakte hierbij licht gewond, maar wist de overvallers volgens de politie letterlijk buiten de deur te houden. De verdachten sloegen daarna op de vlucht.

Volgens de politie is er nog veel onduidelijk. Zo is het niet zeker of er sprake is van een of meerdere daders. "De bewoner spreekt over meerdere personen die bij hem aan de deur stonden. Het is nog onduidelijk welke rol deze personen hadden in deze poging", laat een woordvoerder weten.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Later op de avond hebben agenten in de omgeving van het huis een 38-jarige man uit Den Bosch aangehouden. Hij is meegenomen naar het bureau en zijn rol wordt onderzocht.

Dit artikel kun je ook bekijken in onderstaande video waarin de presentator met behulp van AI is gegenereerd:

Omroep Brabant experimenteert met het laten presenteren van artikelen met behulp van AI. Hierdoor kunnen we met weinig moeite mensen bereiken die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen of liever video’s kijken. De inhoud is gemaakt door journalisten en is geen vervanging voor echte presentatoren. Reageren? Mail ons: [email protected].

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!